Buitenplaats Gerner

Eigen jacuzzi
Gemeenschappelijke sau
Kinderspeelplaats op loopafstand
 • Beoordeling8.2
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Buitenplaats Gerner - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Buitenplaats Gerner, Overijssel

  Buitenplaats Gerner is een rustig gelegen vakantiepark in Dalfsen. Dalfsen is één van de oudste dorpen van Salland en ligt in de schilderachtige omgeving van het Vechtdal aan de rivier de Overijsselse Vecht in Overijssel.

  Wie de schoonheid en rust van de natuur zoekt, voelt zich op Buitenplaats Gerner sowieso helemaal in zijn element!
  Buitenplaats Gerner: In alle seizoenen zijn de sfeervolle bungalows en boshuizen de ideale uitvalbasis voor het ontdekken van de mooie omgeving. Historische Hanzesteden als Zwolle, Kampen, Hattem, Hasselt, Zutphen en Deventer liggen op fiets- en/of autoafstand. Prachtige ongerepte loof- en naaldbossen, heidevelden, houtwallen, dode rivierarmen, moerasjes, statige landgoederen en karakteristieke oude boerderijen.

  Een grote sportstudio met uitgebreide fitness, uitgebreide saunafaciliteiten met buitenterras en overdekt zwembad, en squashbanen. Een luxe sauna met diverse saunacabines, saunatuin, buitenbad en saunarestaurant waar je lekker kan eten. Een Body & Beauty afdeling waar je kunt kiezen uit diverse beautybehandelingen en massages.  Boek Buitenplaats Gerner via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!