Buitenplaats de Mechelerhof

Ideaal voor fietsliefhebbers
Diverse faciliteiten voor kinderen
Rustige en groene omgeving
Op 22 km van bruisend Maastricht
 • Beoordeling8.1
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Buitenplaats de Mechelerhof - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Buitenplaats de Mechelerhof, Limburg

  Dit prachtig gelegen park bevindt zich aan de rand van het idyllische kerkdorpje Mechelen, gelegen midden in het Geuldal met zijn glooiende heuvels, kabbelende beekjes en weidse uitzichten. Het Geuldal is één van de twee met drie sterren beloonde landschappen in Nederland en is bovendien door de Nederlanders uitgeroepen tot het mooiste wandelgebied van ons land.

  Een smaakvol ingericht vakantiepark
  Het park bestaat uit 81 woningen, die zijn ondergebracht in drie hoeven. Elke hoeve is in traditionele Limburgse vakwerkstijl gebouwd, waaraan het park zijn schitterende uitstraling te danken heeft. De sfeervolle vakwerkwoningen zijn modern ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur. Terwijl de kinderen genieten in het zwembad of bij het recreatieteam, maak jij een mooie fiets- of wandeltocht door het glooiend landschap van Limburg. U kunt ook een balletje slaan op één van de golfbanen in de directe omgeving van het park.

  De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van korte en lange, maar vooral mooie wandel-, fiets-, en autotochten. Door de centrale ligging in het Geuldal zijn tevens steden als Maastricht, Valkenburg, Vaals, Heerlen, Luik en Aken, en gebieden als de Eiffel en de Ardennen op korte reisafstand te bereiken.

  Boek Buitenplaats de Mechelerhof via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!