Buitenhof de Leistert

Luxe boerderijvillas
Rustig gelegen
Speelvijver met pontje
Zwembad met kindergedeelte
Veel privacy en een grote tuin
 • Beoordeling8.8
 • Supergroot parkXL
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Buitenhof de Leistert - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Buitenhof de Leistert, Limburg

  In het hart van Limburg tussen de twee steden Roermond en Weert in, maar ook gelegen tussen de Peel en Maas en grenzend aan België ligt de prachtige gemeente Leudal. In dit prachtige gebied nabij het authentieke dorp Roggel bevindt zich het unieke recreatiepark Buitenhof De Leistert.

  Het 5 sterren park Buitenhof de Leistert is het summum van luxe.
  Kom tot rust in de ongekend smaakvolle, authentiek Limburgse vakantieboerderijen, met 'De Tuin van Limburg' in jouw achtertuin. De spannendste vakantiedromen komen hier tot leven! Buitenhof de Leistert heeft alles wat je van een geslaagde vakantie kunt verwachten. Of je nu komt voor de rust of om juist lekker bezig te zijn, dit boerderijenpark biedt jong en oud volop mogelijkheden.

  Luxe Boerderijvilla op een mooi vakantiepark op korte afstand van de Maas
  225 luxe vakantieboerderijen in Limburgse boerderijstijl met zeer uitgebreide centrumvoorzieningen. De thematisering van het park doet de sfeer van vroeger weer doen herleven. Lommerrijke lanen, hoven, fruitgaarden en meanderende beken maken de beleving compleet.

  Stel jezelf eens voor, het is een heerlijke dag, je hoort de vogels fluiten, de kinderen vermaken zich in het zwembad of in de attractiespeeltuin en 's avonds ga je met het hele gezin ouderwets pannenkoeken eten in Brasserie 'Goed Geluk'. En dan is de dag nog niet voorbij! Na die overheerlijke pannenkoek geniet je nog lekker na in jouw comfortabele villa. Daar kunnen de kinderen nog een spelletje spelen, terwijl je geniet in je eigen sauna of waar je met een glaasje drinken in jouw whirlpool de dag van je afspoelt.

  Boek Buitenhof de Leistert via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!