Kindvriendelijke vakantiepark Oostkapelle
Op slechts 2500 meter stranden
Oostkapelle op loopafstand
Restaurant en een snackbar
Zwembad en kleuterbad met schuifdak
In vakanties animatieteam
Kindvriendelijke voorzieningen op het park
Fietsen en wandelen
 • Beoordeling8.6
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Ardoer Ons Buiten - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Ons Buiten, Zeeland

  Ons Buiten is een gezellig, kindvriendelijk vakantiepark op Walcheren, niet ver van één van de schoonste stranden van Nederland. Bij Ons Buiten, vlakbij de badplaats Domburg, gaan ze voor extra comfort en gastvrijheid. Of je nu met je eigen tent komt of een accommodatie huurt: gastvrijheid en comfort is erg belangrijk. Wanneer je Walcheren oprijdt krijg je direct dat ultieme vakantiegevoel. Hier vind je werkelijk alles om eens volledige uit te waaien, mooie stranden, hoge duinen, bossen, leuke dorpjes, molens en gezellige steden.

  Kinderen kiezen voor Ons Buiten
  Kom comfortabel kamperen met het hele gezin of huur een luxe vakantiewoning, chalet of trekkershut! Genieten staat bij Ons Buiten centraal. En dat geldt zeker voor de kinderen. Verschillende (binnen)speeltuintjes, een dierenweide, trampoline, (binnen)zwembad met apart kleuterbad en kinderanimatie zorgen er dan ook voor dat ze zich geen moment hoeven te vervelen. Maar ook excursies, workshops en kinderdiners worden georganiseerd. De animatie vindt plaats in de schoolvakanties en in de weekenden tijdens het voorjaar

  2020: Nieuwbouw zwem- & wellnessvoorziening (Verwachte oplevering: eind mei 2020 )

  En wil je liever op je terras een boekje lezen? Haal die dan uit de nieuwe openbare boekenkast. Ons Buiten is er dan ook terecht trots op om tot de beste 25 campings van Nederland te behoren. Op het hele campingpark heb je gratis toegang tot internet. Honger van al die activiteiten dan bezoek je restaurant ONSpaviljoen met een fijne lunch- en dinerkaart. Ook kun je hier 's morgens je broodjes halen. En ben je toe aan wat ontspanning dan bezoek je de Sauna/Wellness in Onspaviljoen.

  Kies je voor een vakantie op Walcheren dan kies je voor gezelligheid
  Domburg is de oudste badplaats aan de Walcherse kust en ligt op ongeveer 4 kilometer van Ons Buiten. Het sfeervolle monumentenstadje Veere en de grotere monumenten- en winkelstad Middelburg liggen op 10 kilometer van het campingpark. Een fantastisch fietseiland, dus dagen tekort. En vergeet natuurlijk je wandelschoenen niet want de stranden, duinen en natuurlijk terrasjes lonken naar je.

  Boek Ardoer Ons Buiten via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!