Ardoer De Rotonde Ardoer vakantiepark

Strandbad met ligweide
Klimtoestellen in het water, waterglijbaan
Apart ondiep gedeelte met peuterspeeltoestel
In de groene Betuwe
Visvijver
Speeltuin met kabelbaan
 • Beoordeling8.0
 • Bij het water
 • Ardoer De Rotonde - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer De Rotonde, Gelderland

  Op De Rotonde in Enspijk krijg je ruimte om te doen waar je zin in hebt. Plezier voor jong en oud staat voorop! Dat is pas genieten in de landelijke Betuwe. Iedereen die van zwemmen, spelen en spetteren houdt, geniet volop in en om het natuurzwembad met leuk strand op vakantiepark De Rotonde. 50+ genieters en gezinnen met jonge kinderen beleven op dit vakantiepark een fijne vakantie. De landelijke omgeving nodigt uit tot sportieve activiteiten en op het terrein is er voor kinderen veel te doen. Je logeert hier in fijne vakantiewoningen en misschien zelfs in een van de leuke waterchalets met kindveilig terras.

  Een genietvakantie in de Betuwe
  Peuters en kleuters vermaken zich in het veilige ondiepe gedeelte van strandbad. De kinderen zullen geen genoeg krijgen van alle waterattributen. De oudere kinderen kunnen klimmen en klauteren in de waterspeeltuin, glijden van de 30 meter lange waterglijbaan is een feest en ze hebben alle ruimte om te zwemmen, te zonnen of om te springen op een van de airtrampolines. Want het strandbad is groot wel 3 ha. Verder verzorgt het fijne animatieteam in de schoolvakantie leuke sportieve activiteiten. Een dagje wat minder mooi weer? Op 25 km afstand van vakantiepark De Rotonde liggen twee tropische zwemparadijzen: Caribabad in Gorinchem of Sportiom in Den Bosch.

  Genoeg gespeeld, gezwommen en gefietst? Dan heb je natuurlijk gezonde trek. Dat hoeft op de Rotonde geen probleem te zijn. In de Kajuit begin je met een lekker drankje en daarna ga je voor de lekker trek een frietje halen bij cafetaria de Kombuis.

  Centraal in Nederland dus veel leuke attracties te bereiken
  In de Betuwe is natuurlijk ook van alles te beleven. Van kanoën op De Linge, tot struinen door de uiterwaarden, ontdekken van de Hollandse Waterlinie en nog veel meer. En wist je dat bijvoorbeeld De Efteling maar 50 km, indoor speelparadijs Kids castle maar 20 km of Ouwehands Dierenpark in Rhenen maar 35 km van camping de Rotonde ligt? Alles is dichtbij als je middenin Nederland, in hartje Betuwe kampeert!

  Boek Ardoer De Rotonde via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!