Fijn gezinspark
Kindvriendelijk vakantiepark
Geschikt voor ouderen, rust, ruimte
Slechts 3 km. van strand
In hoogseizoen animatie, kinderclub
Wandelen, fietsen, paardrijden
Middelburg, Veere
Miniatuur Walcheren
 • Beoordeling8.3
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Ardoer De Pekelinge - kijk voor de beste deals bij:

  Vakantiepark Ardoer De Pekelinge, Zeeland

  Vakantiepark de Pekelinge ligt op 3 km van zee en strand, net achter de drukte van de kuststrook van Walcheren. Kamperen in Zeeland: zon en zee. De Pekelinge is een gezellig en sportief familiepark voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd en voor senioren die rust en ruimte zoeken. In het hoogseizoen bruist het hier van activiteiten.

  Wordt het een luxe vakantiehuis?
  Het park is bijzonder ruim opgezet. Je kunt hier diverse mooie en luxe accommodaties huren. Van mooie glampingtenten tot luxe chalets en stacaravans.

  Sport, spel en avontuur
  De Animatie is op de Pekelinge ook bijzonder geregeld. Natuurlijk zorgt het enthousiaste animatie team voor een onvergetelijke vakantie. In het hoogseizoen beleven de vaste bewoners van het park Floris en Benz de spannendste avonturen. Elke week is er weer een spannend verhaal en komen er bijzondere bezoekers op het park. Of het nu Piraten, kasteelheren, of tovenaars zijn, allemaal hebben ze de hulp nodig van de kinderen om hun avontuur tot een goed einde te brengen.

  Ben je sportief en avontuurlijk? De Pekelinge is een sportief vakantiepark!
  Op de verschillende grote sportvelden organiseert het Sport & Adventure team grote sporttoernooien waarbij vaak mooie medailles en bekers te winnen zijn. Bijzonder is natuurlijk het superstrakke kunstgrasveld. Maar naast voetbal, volleybal, hockey en slagbal kun je ook kennismaken met wat minder bekende sporten en activiteiten.

  Ontdek de Zeeuwse eilanden
  Walcheren wordt ook wel de "tuin van Zeeland" genoemd. Het voormalig eiland is een verzameling van akkers, weilanden, boerderijen, polderweggetjes, pittoreske dorpjes, badplaatsen en prachtige steden. Walcheren is dé plek om actief bezig te zijn. Fijn wandelen, fietsen, paardrijden, skeeleren en watersporten. Staande op de Westkappelse Zeedijk wordt het je duidelijk wat het betekent om onder de zeespiegel te wonen.

  Boek Ardoer De Pekelinge via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!