Ardoer Bergumermeer Ardoer vakantiepark

Mooie kindvriendelijk watersportpark
Groot water- en speelparadijs
Zeilschool
Watersport: zeilen, surfen, kanovaren
 • Beoordeling7.9
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Ardoer Bergumermeer - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Bergumermeer, Friesland

  Vakantiepark Bergumermeer ligt direct aan het gelijknamige Bergumermeer. Voor een fijne vakantie in Friesland of misschien een actief weekend, ben je op camping Bergumermeer in Sumar van harte welkom. Speciaal voor de jongste bezoekers is er een water- en speelparadijs "Jonas en de Walvis", en zorgt het animatieteam voor allerlei leuke activiteiten in het hoogseizoen en is er een leuke speeltuin. Ook voor oudere jeugd worden leuke activiteiten georganiseerd.

  Bergumermeer heeft een water- en speelparadijs, genaamd Jonas en de Walvis.
  Hier kunnen de kinderen zich uitleven in het grote klimtoestel. Uitgeklauterd? Dan vermaak je je op een groot luchtkussen en in de hele mooie waterspeeltuin (20 cm) met allemaal leuke spuitende objecten. Je kunt heerlijk glijden op de superglijbaan van wel 44 meter lang! De waterratjes kunnen gaan zwemmen in het grote zwembad (1.40 m). Na al dat spelen krijg je natuurlijk dorst en lekkere trek. Daarom is er ook een zelfbedienings-pannenkoekrestaurant met heerlijke pannenkoeken

  Op het Bergumer meer kun je surfen, roeien, kanoen en natuurlijk lekker zwemmen.
  Dit 5 sterren vakantiepark heeft een eigen zandstrand, waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. In de eigen haven van het park kun je een plekje voor de boot vinden.Dit vakantiepark ligt midden in Friesland. Bergumermeer heeft een eigen zeilschool. De zeilschool verzorgt zeillessen voor jong en oud in het hoogseizoen. Ze worden gegeven door ervaren en sportieve instructeurs. Bergumermeer ligt in een mooie waterrijke omgeving en heeft diverse boten in de bootverhuur. Wil je de waterrijke omgeving leren kennen per boot? Dan kun je een motor- of zeilboot op Bergumermeer huren. Je kunt vanuit dit vakantiepark 4 verschillende richtingen op varen, waardoor er voldoende leuke mogelijkheden zijn. Je kunt richting Drachten, Groningen, Lauwersmeergebied en het Nationaal Park de Alde Feanen.

  In de campingwinkel kun je iedere dag vers gebakken broodjes krijgen. Op camping Bergumermeer kun je diverse accommodaties huren zoals leuke vakantiewoningen, huurtenten en stacaravans.

  Vanaf Bergumermeer kun je mooie fietstochten maken, dit vakantiepark ligt aan een uitgebreid fietsknoopnetwerk.
  Steden als Leeuwaden, Drachten en Groningen liggen niet ver weg en zijn zeker een bezoek waard.

  Boek Ardoer Bergumermeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!