Agriturismo Villa Borgo Antico

Prachtig zwembad
Veel privacy
Mooi ingerichte agriturismo
Mini speeltuin voor de kinderen
Bezoek het mooie Trasimenomeer
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Agriturismo Villa Borgo Antico - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Agriturismo Villa Borgo Antico

  Vakantiepark Agriturismo Villa Borgo Antico, Toscane en Elba

  Agriturismo Villa Borgo Antico is een prachtige boerderij gelegen op de groene vallei Val di Chiana. Dankzij de prachtige ligging lijkt de vallei op een groot amfitheater. Het gezang van de vogels is het enige muziek wat je vanuit hier hoort. Borgo Antico is een ideale plek voor diegenen die een ontspannen vakantie willen doorbrengen, in nauw contact met de natuur en de oude tradities…en vooral weg van de drukte van de stad.

  Villa Borgo Antico heeft een zwembad met een grasweide en terras met ligstoelen en parasols. Lekker in slaap vallen onder het gezang van de vogels na een heerlijke lunch. Dat is pas vakantie!

  Heerlijk genieten, streekgerechten proeven, pizza’s eten bij de plaatselijk restaurant in Cortona. Natuurlijk kan je ook een heerlijke salade maken van streekproducten die je op de markt of bij een plaatselijke boer hebt gekocht. De agriturismo heeft een rijk uitgeruste keuken en barbecue faciliteiten die zich goed leent voor een avond zelf koken!

  Villa Borgo Antico grenst aan het prachtige gebied Umbria. Naast de prachtige Toscaanse steden als Arezzo, Montepulciano en Chianciano Terme, zijn steden in Umbrië, zoals Perugia, Montone en Marsciano, makkelijk te bereiken. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de steden rondom het Trasimenomeer. Bellissimo!

  Boek Agriturismo Villa Borgo Antico via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!