Agriturismo La Collinela

Mooie agriturismo in Toscane
Fijn zwembad met uitzicht
Relax en geniet
Montaione met leuke restaurantjes
 • Beoordeling8.2
 • Buitenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • Agriturismo La Collinela - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Agriturismo La Collinela, Toscane en Elba

  Op Agriturismo La Collinella beleef je echt La Dolce Vita midden in het geweldige heuvellandschap van Toscane. Dit kleinschalige vakantiepark ligt heerlijk rustig tussen de wijn- en olijfgaarden en cypressen die zorgen voor wat koelte. In Montaione, op 3 km, vind je verschillende restaurants, winkels, terrasjes en de vrijdagmarkt. Houd je van rust en vind je het leuk om samen met je gezin Toscane te verkennen? Dan is Agritorismo La Collinella de perfecte plek!

  Na een culturele trip in de omgeving kun je lekker relaxen in en om het zwembad. Kleine kinderen spetteren ondertussen in het aparte kinderbad of spelen in de tuin of op het klimtoestel. Je vakantieboek kan uit je tas en…rust!

  De verschillend ingerichte vakantiewoningen hebben een sfeervol overdekt privéterras om te genieten van het Toscaanse buitenleven. Het bedlinnen ligt al klaar, dat scheelt weer in de bagage.

  Wandel of fiets naar Montaione voor je boodschappen of een drankje op een terras of ga met de auto op pad. Probeer uit te vinden hoeveel torens er nou werkelijk in San Gimignano staan en heeft Sergio Dondoli écht het lekkerste ijs ter wereld? Ga met de lift naar Certaldo Alto, het middeleeuwse deel van deze plaats waar de tijd heeft stilgestaan en slenter door de eeuwenoude straatjes. In het strategisch hooggelegen

  Volterra kom je als liefhebber van geschiedenis zeker aan je trekken in het oude Palazzo di Priori, maar tieners krijg je zeker mee als je op vampierjacht gaat, want een deel van de Twillight Saga speelt in Volterra! De Medici hebben van Florence de belangrijkste renaissance stad gemaakt met geweldige schilder- en beeldhouwkunst, literatuur en architectuur. Dompel je onder in deze bruisende stad met pracht en praal en kom daarna weer terug in de oase van rust op Agriturismo la Collinella!

  Boek Agriturismo La Collinela via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!