A Nuciola

Heerlijk zandstrand
Dichtbij een watersportcentrum
Zwembad én direct aan zee
Proef de "Vins de Corse"
Bezoek de citadel van Bastia
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • A Nuciola - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark A Nuciola, Corsica

  Vakantiepark A Nuciola op Corsica. Een eigen zwembad én direct aan zee. Vakantiepark A Nuciola ligt aan de oostkust, tussen Bastia in het noorden en Bonifacio in het zuiden. De centrale ligging biedt volop mogelijkheden om dit eigenzinnige eiland met zijn vele verschillen te ontdekken. Een vakantie op Corsica staat voor een groot gedeelte in het teken van water.

  Hier is het ook clinair genieten, de Corsicaanse boeren zijn ontzettend trots op hun producten, of het nu gaat om de typisch Corsicaanse vleeswaren, de brocciu kaas, de olijfolie of de lokale wijn. Je kunt ze niet beter waarderen dan op de lokale markt te proeven en te kopen! Natuurlijk is ook een avondje uit mogelijk, de vele restaurantjes zullen je met open armen ontvangen.

  De Corsicaanse cultuur kent een zeer rijk verleden, het eiland is verschillende keren in zijn roemrijke verleden ingepikt door "buitenstaanders". Hoewel het onderdeel uitmaakt van Frankrijk, blijft de eigen cultuur overduidelijk aanwezig. Stadjes als Bonifacio en Corte vormen daar het levendige bewijs van.

  Boek A Nuciola via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!