Roompot Résidence De Veerse Wende

Kleinschalig luxe vakantiecomplex
Direct aan het Veerse Meer
Met een eigen aanlegsteiger of ligplaats
Luxe vakantieverblijven
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Roompot Résidence De Veerse Wende - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Roompot Résidence De Veerse Wende

  Vakantiepark Roompot Résidence De Veerse Wende, Zeeland

  Op een prachtige plek in de bocht – de wende – van het Veerse Meer ligt het kleinschalige, luxe vakantiepark Roompot Residence De Veerse Wende. Alle zestien vakantiewoningen hebben een eigen aanlegsteiger zodat je je eigen boot kunt aanmeren. Ook kun je ter plaatse een boot huren. Dat wordt een genietvakantie op het water. Een prima vakantiestek om het mooie Zeeland te verkennen en te genieten van de cultuur en al het culinaire wat deze provincie te bieden heeft.

  Dompel je onder in luxe
  Ervaar een gevoel van vrijheid als je vanaf de aanlegsteiger bij de luxe waterwoning zo het Veerse Meer op vaart voor een dagtocht naar het mooie Middelburg en het karakteristieke Veere. Of zet koers naar het pittoreske Zierikzee over het grootste Nationaal Park van Nederland, de Oosterschelde. In het watergebied bevinden zich twaalf eilandjes, waarvan je sommige kunt bezoeken met een boswachter.

  Voor wie actief aan de slag wil, zijn op en rondom het Veerse Meer tal van mogelijkheden: van watersporten tot wandelen op een van de twaalf eilanden. Rustzoekers zijn hier ook aan het goede adres. Op je eigen terras is het ultiem relaxen. Luister naar het geluid van het kabbelende water, neem een wijntje in de hand, of geniet van het uitzicht op een prachtige zonsondergang.

  Boek Roompot Résidence De Veerse Wende via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!