Fijne familiepark bij zee
Op korte afstand van strand
Wandel- en fietsroutes
Kindvriendelijk park
Natuurgebied het Zwin
Fijne wandel- en/of fietsvakantie
Op de grens met België, bezoek Knokke en Gent
Sealife in Blankenberge - 25 km
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Wellness
 • Ardoer De Zwinhoeve - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer De Zwinhoeve, Zeeland

  Fijn, vakantie vieren aan de kust van Zeeuws Vlaanderen? Campin Ardoer de Zwinhoeve is een gezellige gezinsvakantiepark direct aan het natuurgebied het Zwin gelegen. Je logeert hier in mooie vakantiehuizen op het meest Zuid Westelijke puntje van Nederland. De ligging direct achter de duinen en het strand van Cadzand-Bad maken dit een toplocatie voor een vakantie aan zee. De leuke badplaatsen Cadzand-Bad en Knokke bereik je in slechts in enkele minuten fietsen!

  Goede voorzieningen en zeker kindvriendelijk te noemen
  Jong en oud zullen zich hier zeker niet vervelen. Op camping Zwinhoeve vind je meerdere goede voorzieningen. Er is een recreatieruimte, verspreid verschillende speeltuintjes, er is een jeu de boule baan en je kunt gebruik maken van de tafeltennistafels. Tijdens de schoolvakanties wordt er van alles georganiseerd voor de kinderen!

  Honger van alle activiteiten, er zijn verschillende eetgelegenheden, o.a een restaurant, een snackbar en een bar. Op camping de Zwinhoeve is ook een wellnessruimte met sauna.

  Ontdek de polders van Zeeuws-Vlaanderen, volop fietsplezier.
  Het natuurgebied het Zwin grenst direct aan het park, verder liggen er rondom het park leuke dorpjes en ben je binnen een paar minuten bij de Noordzee. Het Zwin ligt op de grens van Nederland en België, tussen Knokke en Cadzand in en is circa 128 hectare groot. Bij vloed kan het Noordzeewater het natuurreservaat binnendringen via een 'slufter': een schorrengebied achter een duinenrij gelegen en via een geul in open verbinding met de zee. Het Zwin kent veel overgangen: van zout naar zoet, van klei naar zand, van laag naar hoog, en van nat naar droog.

  Het historisch stadje Sluis met haar vele winkels, restaurants en cafés is zeker een bezoek waard. Je kunt verder vanaf dit vakantiepark helemaal langs de kust naar Breskens fietsen. Geniet volop van het uitzicht op de prachtige stranden en de Westerschelde.

  Voor de kinderen is een bezoek aan speelboerderij Pierewiet in Nieuwvliet met de leuke binnen- en buitenspeeltuin een feest. Ook de binnenspeeltuin van Toversluis in Sluis is een leuke kindvriendelijke tip. En voor kleine piraten is een bezoek aan het Arsenaal in Vlissingen een must.

  Boek Ardoer De Zwinhoeve via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!