Bekijk grote foto's
Direct aan zee
Rustig gelegen
Centrum van Breskens op ca. 1 km
Speeltuin en springkussen
Overdekt zwembad
Recreatieprogramma hoogseizoen
Bourgondisch Sluis bezoeken
Brugge, Knokke, Antwerpen
 • Beoordeling7.5
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • EuroParcs Schoneveld - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Schoneveld, Zeeland

  Bijna direct aan het schone strand van Breskens en de monding van de Westerschelde ligt 5 Sterren EuroParcs Schoneveld. Dit wordt een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie in Nederland.

  Waterratjes ga je gang
  Het overdekt zwembad is gratis toegankelijk voor alle gasten. Het fijnste van EuroParcs Schoneveld is natuurlijk het strand en de zee, wandelen of fietsen door de duinen en heerlijk uitwaaien. Sportief een balletje slaan op de prachtig aangelegde tenniscourt en daarna een verfrissend drankje op het gezellige terras. Volop ruimte voor sport en spel op de Jeu de Boulesbaan, de sportveldjes de leuke speeltoestellen die over het park verspreid zijn.

  Een vakantie met goede voorzieningen
  Binnen het recreatiecomplex bevindt zich de bar, een keurig verzorgde snackbar, een gezellig restaurant, bowling en een internetbalie. In de meeste schoolvakanties heeft deze camping een leuk, spannend en sportief recreatieprogramnma voor kinderen t/m 12 jaar. Huisdieren beperkt toegestaan.

  Een stukje Nederland met Belgische allure
  Zeeuws-Vlaanderen grenst direct aan het Bourgondische België en is alleen via de tunnel of per boot verbonden met de rest van Nederland. Hierdoor krijg je het gevoel in het eigen land in het buitenland te zijn. De Vlaamse steden Brugge, Gent, Knokke en zelfs Antwerpen zijn zeker een dagtochtje waard.

  Het plaatsje Breskens is een vissersdorpje. De vissersboten brengen hier nog elke dag hun vangst aan land, waar het direct te koop wordt aangeboden. De jachthaven, winkeltjes en restaurants maken Breskens erg populair bij de toerist. Ook de plaatsen Sluis en Oostburg mag je zeker niet overslaan. Het typische Zeeuws-Vlaamse land nodigt zeker uit voor een ontspannen fietstocht. Neem het fietsvoetveer vanuit Breskens, dan sta je binnen 20 minuten aan de ” overkant” met de plaatsen Middelburg en Vlissingen. Een zomerbus brengt je in het hoogseizoen naar alle plaatsen langst de kust en zelfs naar Brugge, zodat je de auto ook eens thuis kunt laten.

  De stranden van Zeeuws-Vlaanderen zijn befaamd als vindplaats van haaientanden. Veel mensen komen hier regelmatig naartoe om naar deze zwarte tanden van duizenden jaren oud te zoeken. Camping 'Schoneveld' ligt vrijwel direct aan het strand.


  Boek EuroParcs Schoneveld via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!