Gemoedelijk vakantiepark
Nabij het Zeeuwse strand
Vele watersportmogelijkheden
Op fietsafstand van Renesse
Miniclub met Koos Konijn
 • Beoordeling8.1
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • De Soeten Haert - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Soeten Haert, Zeeland

  Vakantieparkinfo: Zin in een leuke gezinsvakantie aan het mooie uitgestrekte Noordzee strand?
  Op slechts 500 meter van het Noordzeestrand, aan de rand van de bekende badplaats Renesse, vind je vijf-sterren-villapark De Soeten Haert.

  De omgeving met prachtige brede stranden en duinen, bossen, weidse uitzichten en water biedt veel strand- en watersportplezier. Surfen, zeilen, duiken, vissen, zwemmen, je komt nog tijd tekort! Ook wanneer je van wandelen of fietsen houdt is het park ideaal voor uitstapjes.

  De faciliteiten in het sfeervolle centrumgebouw zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Op het park vind je enkele faciliteiten om je vakantie net iets meer te geven, zoals een eetcafé een snackbar en voor de dagelijkse boodschappen een minimarkt. De kleintjes worden in het hoogseizoen bezig gehouden door het animatieteam. Verder is er een sportveld en kinderspeeltuin. De gezellige badplaats Renesse ligt op fietsafstand, hier kun je gezellig winkelen of een terrasje pakken.

  De gasten van Villapark de Soeten Haert hebben toegang tot het binnenzwembad van Zeeland Village (4,5 km) en het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort (25 km).

  Boek De Soeten Haert via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!