Bekijk grote foto's

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad Dormio vakantiepark

Nieuw park: eerste reserveringen in juli 2023
Unieke accommodaties: Pets en Pool-woningen
1,2 km van het strand
Accommodaties voor 2-20 personen
Binnen- en buitenzwembad
Mio Kids Club
Hondenspeelveld
Speelstrand op het park
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Dormio Resort Nieuwvliet-Bad - kijk voor de beste deals bij:
  Dormio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Dormio Resort Nieuwvliet-Bad, Zeeland

  Op een kleine afstand van de mooie stranden van Nieuwvliet-Bad vind je het nieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. De gasten worden ontvangen om te genieten van een luxe strandvakantie volgens de filosofie van Dormio; luxe midden in de natuur met hoogwaardige service. Ontdek vanaf dit park het prachtige Zeeuws-Vlaanderen met zijn ellenlange stranden, natuurlijke polders en authentieke dorpjes.

  Faciliteiten
  Op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad kan je vakantie volledig ontzorgd worden en hoef jij je geen moment te vervelen. In het nieuwe moderne restaurant kan je een hapje eten, of een drankje doen. Uiteraard is er ook een broodjesservice in de ochtend en een minimarkt voor de kleine boodschappen. Uniek bij de Dormio parken is de Mio Kids Club waar het animatieteam met eigen mascotte 'Mio' samen met de kinderen tekent, schminkt of speelt.

  Geen fan van het strand? Op het park is een binnen- én een buitenzwembad (beide verwarmd), zodat er heel het jaar door gezwommen kan worden. En neem jij je hond mee op vakantie? Er zijn speciale accommodaties waar honden toegestaan zijn, de Pets woningen, en er is een speciaal omheind hondenspeelveld. Ook je trouwe viervoeter komt niets tekort deze vakantie! Ook uniek aan dit park; bij het buitenterras van het restaurant vind je een speelstrand aan het water, hier kan je niet zwemmen maar wel zandkastelen bouwen, zonnen of spelen op de speeltoestellen.  Boek Dormio Resort Nieuwvliet-Bad via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!