Bekijk grote foto's
Luxe vakantiehuis aan Veerse Meer
Binnenbad, supermarkt op park
Watersport op het Veerse Meer
Fietsen, wandelen
Yerseke oesters eten
Goes, Vlissingen en Middelburg
Deltapark Neeltje Jans
Heel het jaar door vakantie
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Roompot Park Veerse Kreek - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Roompot Park Veerse Kreek, Zeeland

  Vanaf 2021 kun je volop genieten van een luxe vakantie aan het Veerse Meer. Roompot Park Veerse Kreek ligt bij het kleine Zeeuwse dorp Wolphaarsdijk. De ligging op korte afstand van de jachthaven en het Veerse meer maakt dit een toplocatie. Zuid Beveland is Zeeland op haar best. Zon, zee, strand en heerlijke fiets- en wandeltochten. Verder kun je hier volop watersporten. Gooi je surfplank in het water of huur een bootje. Op het parkt zelf zal ook een zwembad zijn. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt op het park.

  Een luxe vakantiehuis aan het Veerse Meer
  Op het park staan diverse luxe vrijstaande villa's geschikt voor 4-8 personen. Veel van de huisjes hebben uitzicht op het water en sommige liggen zelfs aan het water. Ook kun je je trouwe viervoeter meenemen want er zijn ook diverse huisjes geschikt voor een vakantie met hond.
  Op het park is een binnenbad waar je heerlijk kunt zwemmen en spelen en spetteren.

  Alles is hier aanwezig voor een veelzijdige vakantie in Nederland
  Niet alleen het Veerse Meer waar je kunt zeilen, surfen en zwemmen, maar ook de Zeeuwse gastvrijheid. Ontdek het Veerse meer en het afwisselende landschap. Fiets langs de groene oevers. Proef de prettige sfeer in de pittoreske Zeeuwse dorpjes. Verder kun je helemaal je hoofd helemaal leeg maken tijdens een lange wandeling langs de uitstrekte stranden bij Domburg en Zoutelande en het bos- en duingebied de Manteling. En thuis geniet je van de mooie zonsondergang vanaf je terras.

  Boek Roompot Park Veerse Kreek via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!