Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Volledig nieuw kustpark
Ligging vlakbij zee
Twee restaurants, bar en minimarkt
Bowlen, tennis en midgetgolf
Gelegen aan eigen binnenmeertje
Dichtbij Brugge en Knokke
 • Beoordeling7.7
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Noordzee Résidence Cadzand-Bad - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad, Zeeland

  Zoek een je toppark aan zee dan zit je zeker op Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad zeker goed. Dit luxe vakantiepark ligt op het meest zuidwestelijke puntje van Nederland, aan de kust bij Zeeuws Vlaanderen. Het park straalt luxe en sfeer uit. Vakantiepark Cadzand-Bad is een volledig nieuw gebouwd vakantiepark, vlakbij zee. Het park beschikt over twee restaurants, een bar en een minimarkt. Maak een heerlijke strandwandeling, ga lekker zwemmen of breng een bezoek aan historisch Knokke of Brugge.

  Goede voorzieningen en Koos is er ook
  Het park heeft vele faciliteiten (in het voor- en naseizoen faciliteiten beperkt open). Centraal gelegen in het park vind je het gezellig aangelegde centrumgebouw met daarin diverse gezellige restaurants, een leuk terras, de Food Market en natuurlijk voor de jongste bezoekers de Koos Kids Club. Tijdens je verblijf op dit park heb je onbeperkt gratis toegang tot het overdekt zwembad. Verder kunnen de kinderen zich vermaken bij het speelschip en speeltuin. Voor de oudere bezoekers vind je op dit park een bowlingbaan, midgetgolf, sporthal, tennisbaan en voetbalvelden.

  Het prachtig aangelegd vakantiepark ligt slechts 350 meter van het badplaatsje Cadzand-Bad en van het mooie brede Noordzeestrand. Cadzand-Bad heeft een leuke boulevard waar je leuke winkeltjes vindt en verschillende restaurants en waar je zelfs culinair bij toprestaurants kunt eten. Verder kun jevan hieruit leuke dagtochten maken. De huizen zijn allemaal luxe tot zeer luxe en iedere villa heeft een eigen draadloze internetverbinding.

  Boek Noordzee Résidence Cadzand-Bad via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!