Bekijk grote foto's
Compleet vakantiepark in Zeeland
Direct aan kindvriendelijk strand
Comfortabele bungalows
Topvoorzieningen
Subtropisch zwemparadijs
Jachthaven
In Nationaal Park De Oosterschelde
Activiteiten voor jong en oud
 • Beoordeling8.2
 • Groot parkL
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Winterverblijf
 • Roompot Beach Resort - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Roompot Beach Resort, Zeeland

  Direct aan het zuivere natuurzwemwater van Nationaal Park De Oosterschelde en het kindvriendelijke Roompotstrand ligt het vijfsterren-vakantiepark Roompot Beach Resort. Aan het park grenst bovendien een groot natuurgebied. Vakantiepark Roompot Beach Resort ligt in Kamperland aan de Zeeuwse kust.

  Dit kindvriendelijke bungalowpark wordt de parel van de Zeeuwse kust genoemd.
  Met recht, want dit vijf-sterren-vakantiepark biedt haar klanten vele voorzieningen en faciliteiten voor een fantastisch verblijf. Bovendien ligt het kindvriendelijke Roompotstrand aan het zwemwater van Nationaal Park De Oosterschelde.

  Dit leuke vakantiepark is geschikt voor alle leeftijden.
  Voor kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd in de Koos Kids Club. Er zijn speeltuinen op het park, trampolines en een vrijetijdscentrum. Op het park is een mooi subtropisch zwemparadijs aanwezig met gave waterglijbaan. Sportievelingen kunnen gaan tennissen, basketballen, squashen, boogschieten of midgetgolf spelen op het park. Op Roompot Beach Resort is een à la carte restaurant, eetcafé, pannenkoekenrestaurant, snackbar en pizzeria aanwezig voor een lekkere maaltijd of een verfrissend drankje. Roompot Beach Resort ligt op slechts 1 kilometer van het strand en op korte afstand van de plaatselijke jachthaven.

  Roompot Beach Resort is geschikt voor baby's, peuters en kleuters en beschikt over tal van faciliteiten voor deze doelgroep. Echter ook voor tieners en pubers is dit vakantiepark een prima vakantieadres. Nieuw op dit vakantiepark is de 'Chillzone'. De ChillZone is (gratis) toegankelijk voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Ze kunnen er muziek luisteren, internetten, gamen, darten, poolen,........ of gewoon lekker chillen met andere jongeren. Er worden regelmatig disco-avonden, kampvuren, beachvolley en dancecontests georganiseerd. De ChillZone is op zaterdagen en in de vakantieperiodes geopend. Er wordt geen alcohol geschonken, niet gerookt en er is natuurlijk toezicht. Voor toegang tot de Chillzone kunnen er speciale toegangsbandjes afgehaald worden op vertoon van id-kaart bij de receptie.

  Boek Roompot Beach Resort via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!