Oostappen Slot Cranendonck

Binnen- en buitenzwembad
Speeltuinen en Sportvelden
Animatie in het hoogseizoen
Kindvriendelijk
Grote Visvijver
Restaurant en Bar
Jaarplaatsen
Nieuw in 2021: 250 nieuwe chalets
 • Middelgroot parkM
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Oostappen Slot Cranendonck - kijk voor de beste deals bij:


  Vakantiepark Oostappen Slot Cranendonck, Noord-Brabant

  Welkom in het zuiden van Noord-Brabant, bij het Oostappen Vakantiepark Slot Cranendonck! In 2021 is dit park nieuw toegevoegd aan het aanbod van Oostappen, en het park zal het komende jaar flink getransformeerd worden. Zo komen er onder andere 250 nieuwe chalets bij.

  Het park is heel kindvriendelijk ingericht en alles wordt er aangedaan om het de volledige familie naar de zin te maken. Zo is er een buitenzwembad voor de mooie dagen, en een binnenzwembad voor de minder mooie dagen. Er is dus altijd zwemplezier voor jong en oud. Voor de kinderen is er een gevarieerd animatie programma in het hoogseizoen, dit team neemt je kinderen mee op pad in het bos, het sportveld of in de animatie ruimte. Ook is er in het hoogseizoen avond animatie voor alle leeftijden, met feestavonden en sporttoernooien.

  Rondom de visvijver zijn diverse kampeerplaatsen aangelegd, de visvijver is ook ruim een halve hectare groot. Ruimte genoeg dus voor de echte sportvisser! In de vijver zitten voorntjes en karpers. De kans dat je hier iets aan de haak slaat tijdens de vakantie is zo wel erg groot. Er worden ook regelmatig viswedstrijden georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers.

  Op het park vind je verder nog een leuke horeca gelegenheid, waar je een hapje en een drankje kan doen met uitzicht op het zwembad. Zijn er diverse speeltuinen met onder andere een airtrampoline, midgetgolfbaan, pannaveld en een beachvolleybalveld.

  Boek Oostappen Slot Cranendonck via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!