Safaripark om de hoek
Kindvriendelijk
Verhuur van fietsen
Rustig gelegen
 • Beoordeling7.6
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Safari Resort Beekse Bergen - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen, Noord-Brabant

  Vakantiepark en Safaripark Beekse Bergen maakt deel uit van een uniek vakantie- en recreatiegebied vlakbij Tilburg. Op dit bijzondere Brabantse vakantiepark vinden gasten alle ingrediënten voor heerlijke midweek, weekend of langere vakantie in het Afrikaanse hart van Brabant.

  Op Vakantiepark Beekse Bergen waan je jezelf voortdurend in de Afrikaanse jungle.
  Leeuwen, gorilla’s en zebra’s liggen gevaarlijk dichtbij op de loer. Op het gezellige vakantiepark kun je overnachten in een Afrikaans gethematiseerde vakantiewoning. Vanaf jouw accommodatie fiets of wandel je zo naar Safaripark Beekse Bergen, waar je dierengroep The Big Five van dichtbij kunt bewonderen.

  Word wakker van een brullende leeuw of ontbijt samen met nieuwsgierige giraffen!
  Ook kun je letterlijk slapen tussen de wilde dieren van het Safari Park Beekse Bergen. Dit wordt een feest voor gezinnen, en de opa's en oma's hebben zeker ook zin in een avontuurlijke overnachting. Boek snel een luxe Lodge of Safaritent voor jouw vakantie op het Safari Resort van de Beekse bergen.Ga lekker op safari of ben je toe aan een dagje relaxen bij het zwembad. Je hebt gratis toegang tot het safaripark en Speelland en slaapt tussen twee weidse savannes en een leeuwenvlakte.

  Op slechts 20 minuten fietsafstand van Beekse Bergen ligt de bruisende stad Tilburg. Hier kun je een dagje winkelen of genieten van een drankje op een van de gezellige terrasjes. Maar ook steden als Hilvarenbeek, Breda of ’s Hertogenbosch zijn zeker een bezoek waard.

  Ga Back2Basic en slaap midden in de natuur
  Even resetten? Bij Vakantiepark Beekse Bergen kun je even helemaal Back2Basic gaan in de natuur en genieten van het heerlijke vrijheidsgevoel. Een eigen gekozen slaapplek midden in de vrije natuur. Hier slaap in je eigen tent met uitzicht over het immense Victoriameer. Goedemorgen natuur, helemaal klaar voor meer avontuur.


  Boek Safari Resort Beekse Bergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!