Safaripark om de hoek
Kindvriendelijk
Verhuur van fietsen
Rustig gelegen
 • Beoordeling7.6
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Safari Resort Beekse Bergen - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen, Noord-Brabant

  Vlakbij giraffen en gorilla’s! Vakantiepark en Safaripark Beekse Bergen maakt deel uit van een uniek vakantie- en recreatiegebied vlakbij Tilburg. Op dit vakantiepark vinden bezoekers alle ingrediënten voor heerlijke midweek, weekend of langere vakantie in het Afrikaanse hart van Brabant.

  Op Vakantiepark Beekse Bergen waan je jezelf voortdurend in de Afrikaanse jungle. Leeuwen, gorilla’s en zebra’s liggen gevaarlijk dichtbij op de loer. Op het gezellige vakantiepark kun je overnachten in een Afrikaans gethematiseerde vakantiewoning. Vanaf jouw accommodatie fiets of wande je zo naar Safaripark Beekse Bergen, waar je dierengroep The Big Five van dichtbij kunt bewonderen.

  Je kunt op de Beekse Bergen logeren op het vakantiepark met smaakvol ingerichte Jungalows.

  Vanaf 2018 kun je letterlijk slapen tussen de wilde dieren van het Safari Park Beekse Bergen. Dit wordt een feest voor gezinnen, en de opa's en oma's hebben zeker ook zin in een avontuurlijke overnachting. Boek snel een luxe Lodge of Safaritent voor jouw vakantie in 2018 op het Safari Resort van de Beekse bergen.
  Ga lekker op safari of ben je toe aan een dagje relaxen bij het zwembad. Je hebt gratis toegang tot het safaripark en Speelland en slaapt tussen twee weidse savannes en een leeuwenvlakte.

  Op slechts 20 minuten fietsafstand van Beekse Bergen ligt de bruisende stad Tilburg. Hier kun je een dagje winkelen of genieten van een drankje op een van de gezellige terrasjes. Maar ook steden als Hilvarenbeek, Breda of ’s Hertogenbosch zijn zeker een bezoek waard.


  Boek Safari Resort Beekse Bergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!