Prachtige, bosrijke omgeving
Waterplas met zandstrand én zwemparadijs
Activiteiten en faciliteiten voor alle leeftijden
Veel faciliteiten
Zwemparadijs
Strandbad
 • Beoordeling7.2
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Oostappen Prinsenmeer - kijk voor de beste deals bij:
  Oostappen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Oostappen Prinsenmeer, Noord-Brabant

  Prinsenmeer is een zeer kindvriendelijk vakantiepark. Het park beschikt over zeer veel faciliteiten, waaronder een overdekt subtropisch zwemparadijs. Vakantie plezier voor jong en oud gegarandeerd!

  Het subtropisch zwemparadijs beschikt o.a. over een peuter- en kleuterbad, zwembad, stroomversnelling en twee superglijbanen met apart bassin. Verder is er een recreatieve sauna. Ook is er een natuurplas met strandbad, ligweiden, afgebakend zwemgedeelte, drie superwaterglijbanen en waterfietsen aanwezig.

  Er is een compleet nieuw centrumgebouw genaamd Prinsenhof Plaza. Deze plaza ademt een 17e eeuwse Amsterdamse sfeer, compleet met oude gevels. Rond het dorpsplein vind je o.a. de nieuwe receptie, een supermarkt en er zijn tal van uitgaansmogelijkheden gesitueerd, variërend van een foodcourt met buffetrestaurant, snackbar, Rembrandt Café, Herberg de Harlekijn, discotheek en ijssalon tot een indoor speelpaleis en bowlingbanen. Op het dorpsplein vormt een groot podium het decor van prachtige shows met dans en muziek waarin jij de hoofdrol zult spelen.

  Voor de kinderen is er een sport- en recreatieplein met voetbal-, volleybal-, badminton- en basketbalveld, minigolf, trampolines, tennisbanen, jeu de boules, groot speelschip en een ballenbak.

  Recreatiepark Prinsenmeer ligt in het Noord-Brabantse Asten, circa 3 km van het dorpscentrum. In de omgeving van Ommel (het bedevaartdorp) zijn volop uitstapjes mogelijk: Natuurreservaat De Peel, het Nationaal Beiaardmuseum, de Efteling, Toverland, Safaripark de Beekse Bergen, de Kasteeltuinen van Arcen en het Dafmuseum in Eindhoven.


  Boek Oostappen Prinsenmeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!