Glamp Outdoor Camp Schaijk

Glampen in Brabant
Bijzondere vakantietenten
Indoorspeeltuin, waterspeeltuin
Animatieteam in hoogseizoen
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • Glamp Outdoor Camp Schaijk - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Glamp Outdoor Camp Schaijk, Noord-Brabant

  Logeren in een Big Bella? Bijzonder kamperen kan volop in Schaijk, Noord-Brabant. Glamp Outdoor Camp Schaijk biedt haar gasten leuke en comfortabele vakantietenten. Je verblijft hier in een leuke glamptent, of een bijzonder vakantiechalet. Het festivalgevoel heerst hier een beetje. Overdag geniet je bij de outdoor Food & Drinks Bar. Hier haal je de lekkerste drankjes en lokale gerechten. 's Avonds zit je bij het kampvuur, kijk je relaxed een film bij de outdoor cinema of geniet je bij je eigen tent van de sfeer.

  Een perfecte vakantielocatie met kinderen
  Gaan jullie gezellig met de kinderen op vakantie? Dan is Glamp Outdoor Camp Schaijk een bijzondere locatie. Op het park vinden jullie onder meer een indoorspeeltuin en een waterspeeltuin. Perfect voor hete zomerdagen of juist druilerige lentedagen. Kinderen willen ook zeker op avontuur bij het Docus de Das Avonturenpad. Hier kunnen ze heerlijk door het bos rennen en bij het water spelen. Of breng een bezoekje aan Dierenpark Zie-Zoo. Als jullie weer terug zijn op de camping, staat het Animatieteam klaar om de kleintjes nog meer plezier te bezorgen. Dan kunnen jullie even uitrusten van de gezellige dag.

  Natuur en historie
  In de omgeving van Glamp Outdoor Camp Schaijk is nog veel meer te beleven. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen door natuurgebied De Maashorst. In dit enorme natuurgebied is van alles te beleven, zowel voor grote als kleine avonturiers. Ga je liever naar een stad? Dan liggen de vestingstadjes Grave en Ravenstein om de hoek. Of ga naar de oudste stad van Nederland. Nijmegen bereik je binnen een half uurtje rijden. Na een drukke dag keer je terug naar de camping. Schuif hier aan in restaurant Charlie of maak gebruik van de barbecuespots. Zo sluit je de dag heerlijk af.

  Boek Glamp Outdoor Camp Schaijk via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!