Bekijk grote foto's

Roompot Domein het Camperveer

Nieuw (2019) opgezet park in het Kamperland
Watersport op het Veerse Meer
Bezoek Veere en Middelburg
Heerlijk fietsen in de omgeving
Luxe Villas en appartementen op groot domein
5 kilometer van het strand
Bezoek Neeltje Jans en het Zeeuws museum
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Roompot Domein het Camperveer - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Roompot Domein het Camperveer, Zeeland

  Domein het Camperveer is compleet nieuw (2019). Een prachtig park in Engelse stijl aangelegd. Op het domein is bewust gekozen om maar enkele villa's te bouwen. Hierdoor is er veel rust en kan je goed genieten van de natuur op Kamperland. Midden in het park is een eigen meertje gemaakt, hieromheen liggen de 15 villa's. Midden in het park vind je Villa Helena, deze villa staat centraal op het park en is geheel in stijl gebouwd. In Villa Helemna bevinden zich de appartementen, elk met uiticht op het eigen meer.

  Het Domein is erg geschikt voor watersporters. Met het Veerse Meer om de hoek kan je onder andere goed duiken, waterskiën, zwemmen, surfen, wakeboarden, of een van de andere watersporten. Doordat het Veerse Meer geen eb en vloed heeft, en hierdoor ook erg helder is, is dit een ideale plek voor windsurfers en duikers.

  Als je toch in Zeeland bent...
  Zeeland staat bekend als dé Nederlandse provincie met de lekkerste zeevruchten. Geniet in de vele restaurantjes van echte Zeeuwse mosselen, oesters of Oosterscheldekreeft. Kraakvers! Ook zijn er in Zeeland diverse sterrenrestaurants (de meeste per 1000 inwoners in Nederland!), dus als je een echte fijnproever bent is Zeeland dé plek om je vrije dagen te vieren.


  Boek Roompot Domein het Camperveer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!