Ca. 2,5 km van het strand
Autovrij park
Sportcentrum
Relaxruimte met sauna en stoomcabine
Verblijf in een Hoevewoning
Mooie fiets- en wandeltochten
Gelegen in duin- en bosgebied
Heerlijk Golfen op 18-holes
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Landal Residence 't Hof van Haamstede - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Residence 't Hof van Haamstede, Zeeland

  Een statig herenhuis met meerdere hoevewoningen nemen u mee terug in de tijd. Landal Résidence 't Hof van Haamstede is dé uitvalsbasis als u net iets meer wenst. Dichtbij strand, zee en direct tegenover het uitgestrekte Natuurgebied De Zeepeduinen gelegen, vindt u alles voor uw perfecte rust- en strandvakantie. Bezienswaardigheden als de karakteristieke vuurtoren van Schouwen-Duiveland en de bijzondere Stormvloedkering maken het geheel helemaal compleet. Bovendien heeft u als gast van Landal Résidence 't Hof van Haamstede gratis toegang tot de relaxruimte met sauna en stoomdouchecabine.

  Op het park huurt u gemakkelijk een fiets om samen Boswachterij Westerschouwen te ontdekken. Op Landal Resort Haamstede is het mogelijk om dames-, heren en kinderfietsen te huren, maar ook kinderzitjes, e-bikes, skelters en bolderwagens. Wel zo gemakkelijk.

  De kinderen gaan de uitdaging aan op het parcours van het klimbos. De wandelroutes van natuurgebied de Zeepeduinen liggen om de hoek. Of verken het strand van Zeeland te paard en maak een buitenrit. Of ga naar het gezellige Burgh-Haamstede en breng een bezoek aan de vuurtoren 'Westerlicht' en de bekende Plompetoren.

  Naast het park ligt de prachtige golfbaan van Golfclub Molenberg waar golfliefhebbers zich vermaken. Een balletje slaan op de 18-holes golfbaan en genieten van het uitzicht. Na een rondje golfen strijkt u neer op het gezellige terras voor een kopje koffie of heerlijke lunch. Heeft u nog geen ervaring? Dan kunt u de golfsport hier uitproberen.


  Boek Landal Residence 't Hof van Haamstede via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!