Bekijk grote foto's
Ca. 3 km van het strand
Autovrij park
Park met een rustig familiekarakter
Restaurant
Middenin de prachtige natuur
Geniet en kom volledig tot rust
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Landal Resort Haamstede - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Resort Haamstede, Zeeland

  Middenin het prachtige Zeeuwse gebied, met de Grevelingen, de Oosterschelde en de Noordzee ligt Landal Resort Haamstede waar u verblijft in nieuwe, royale accommodaties voor 2 t/m 8 personen met een typisch Zeeuwse uitstraling of verblijf met de hele familie in een 12-persoonsaccommodatie. De speeltuinen maken het de kinderen naar de zin en op de naastgelegen golfbaan kunt u een balletje slaan. En wilt u het schiereiland verder verkennen? Bezoek dan de imposante Stormvloedkering!

  De karakteristieke vuurtoren uit 1837, de Stormvloedkering en de mooie en zonnige stranden zijn kenmerkend voor Schouwen-Duiveland. Ook het grootste bos van Zeeland vindt u aan de Schouwse kust. Daar wacht u Boswachterij Westerschouwen. Een uitgestrekt en grotendeels vrij toegankelijk natuurgebied (ca. 300 ha) met volop recreatiemogelijkheden. Hier vindt u het gemoedelijke, autovrije park Landal Resort Haamstede met gezellige 2-, 4- of zelfs 12-persoonsbungalows waar u nog rust, ruimte en privacy vindt. Ook de kleine kinderen kunnen zich hier prima vermaken op de diverse speeltoestellen. Naast het park ligt de golfbaan. Hier op Landal Resort Haamstede is uw bedje gespreid en nog opgemaakt ook!

  Op en rond Landal Resort Haamstede beleeft u met de hele familie de leukste vakantie. Vanuit de typisch Zeeuwse bungalows rennen de kinderen zó de speelweide op. In Sportcentrum Westerschouwen naast het park kunnen de kids hun pret niet op in de kinderkermis (geopend van half april tot eind augustus). Of maak elkaar in met een potje bowlen, tennis of midgetgolf.  Boek Landal Resort Haamstede via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!