Bekijk grote foto's
Openluchtzwembad
Ca. 2,5 km van het strand
Direct aan De Zeepeduinen
Restaurant Zeebinkie
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Landal Duinpark 't Hof van Haamstede - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Duinpark 't Hof van Haamstede, Zeeland

  De naam van het park verraadt het al: de vrijstaande en ruime bungalows op Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede staan midden in de Zeeuwse natuur. Vanuit uw luxe bungalow loopt u zo de Zeepeduinen in.

  U vindt dit autovrije bungalowpark in het dorpje Burg-Haamstede, in het meest westelijke deel van Schouwen-Duiveland. En dat betekent uitwaaien, vliegeren, fietsen en watersporten. Maar ook genieten van Oosterscheldekreeft, mosselen en oesters. Vanuit het park zit u vlakbij boswachterij Westerschouwen. U kunt in alle rust genieten van het beste van Zeeland terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

  Tijdens uw verblijf op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede hoeft u zich geen moment te vervelen. Naast alle faciliteiten worden er op en rondom het park vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kijk snel hieronder voor een overzicht van alle activiteiten en lees alles op uw gemak door. Misschien zit er voor u wel wat leuks tussen!

  Kinderfaciliteiten op het park
  Op het park zijn er voor de kinderen diverse speeltoestellen aanwezig. Zij kunnen klimmen en klauteren op de speelboot of lekker zwieren op de schommel. Ook bij Sportcentrum Westerschouwen is een speeltuin aanwezig. Het kleine openluchtzwembad is geopend van 1 mei tot 1 september (gebruik hiervan is op eigen risico, geen toezicht).

  't Kraayenest
  In de periode van half april t/m eind augustus is er bij Sportcentrum Westerschouwen de overdekte kinderkermis ’t Kraayenest, waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Kaarten hiervoor zijn te koop bij de ingang van kinderkermis ’t Kraayenest.

  Fun & Entertainment-programma
  Kinderen hoeven zich op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede tijdens de Nederlandse zomervakantie geen moment van de dag te vervelen met het leuke
  Fun & Entertainment-programma. In samenwerking met Landal Resort Haamstede heten wij uw kinderen welkom op de Kids Club om o.a. te tekenen, te schminken en te knutselen. Ook op sport- en spelgebied worden er voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd zoals bowling, midgetgolf, badminton, voetbal, volleybal, ponyrijden, skelterrace, tennis, speurtochten, speciale fiets- en wandeltochten, etc.

  Omgeving van het park
  Schelpen zoeken op het strand en achter krabbetjes aan die vluchten naar het water. Aan de kust van Zeeland zult u ongetwijfeld plezier hebben. Landal ’t Hof van Haamstede grenst aan Natuurgebied De Zeepeduinen waardoor u zo het duin in wandelt. Vanaf het bungalowpark kunt u ook richting het strand en zee wandelen of pakt u de fiets naar Burgh-Haamstede. Een dagje Waterpark Neeltje Jans sluit u af met het eten van een pannetje Zeeuwse mosselen.  Boek Landal Duinpark 't Hof van Haamstede via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!