• Beoordeling8.4
 • KleinschaligS
 • Bosrijke omgeving
 • Landgoed Molecaten - kijk voor de beste deals bij:
  Molecaten Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landgoed Molecaten, Gelderland

  Tussen monumentale beuken en eiken, even ten zuiden van het vestingstadje Hattem op de overgang van Veluwe-massief en IJsselvallei, ligt het gezellige vakantieparkje Landgoed Molecaten. Een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. Maar ook voor wie op zoek is naar gezelligheid of een vrolijke kindervakantie. Vanaf de camping ontdek je al wandelend of fietsend de prachtige Veluwe en IJsselvallei en zijn er talloze uitstapjes met kinderen te maken. De beheerders Frans & Aafke zijn grote natuurliefhebbers! De vakantieparkje/camping is aangesloten bij de Vereniging Gastvrije Landgoederen en Kastelen.

  De camping en 't Bos-huus liggen op het - 130 hectare groot - Landgoed Molecaten met prachtige naald- en loofbossen die worden bewoond door vossen, reeën en wilde zwijnen en waar je de vogels de hele dag hoort fluiten. Op het landgoed staat de Mariabeuk; met 400 jaar één van de oudste beuken van Nederland! Gezelligheid en cultuurhistorie vind je in het vestingstadje Hattem, Hanzestad Zwolle, het voormalig Zuiderzeestadje Elburg en natuurlijk Paleis 't Loo in Apeldoorn.

  Kinderen beleven de mooiste avonturen in het bos, op het water of in een attractiepark. Een bezoek aan het Nederlands Bakkerijmuseum, de Spelerij en het Klimbos zullen ze niet snel vergeten!

  Bijzonder leuk is een verblijf tijdens de bronsttijd van de edelherten (ca. 15 september - begin oktober). De beheerder van Landgoed Molecaten verzorgt bij voldoende deelname graag een excursie naar de Hoge Veluwe om de burlende edelherten van een afstand te bekijken (€).

  't Bos-huus op Landgoed Molecaten is een bijzonder sfeervol houten bungalowtje! Vanaf het zonnige terras met mooie rhododendrons heb je uitzicht richting bos en op het speelveld. Het interieur ademt een heerlijke warme sfeer. De mooie houten keuken, de bedden en de wastafel in de badkamer zijn eigenhandig door de beheerder en timmervaklui van de camping vervaardigd. Kom genieten van dit unieke plekje in de bossen van de Veluwe!

  Boek Landgoed Molecaten via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!