Laguna Blu (Calik Blu)

Camping ligt direct aan zandstrand Sardinië
Vliegveld Alghero op 7 km.
Watersport, surfen, zeilen
Gezellige schauwrijke gezinscamping
Diverse overtochten naar Sardinie
Hoogseizoen animatie voor jong en oud
Prachtige natuurparken op steenworp afstand
Nieuw zwembadcomplex
 • Beoordeling7.8
 • Groot parkL
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Laguna Blu (Calik Blu) - kijk voor de beste deals bij:
  Villatent Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Laguna Blu (Calik Blu), Sardinië

  Camping Calik Blu ligt tussen Alghero en Fertilia aan de noordwestkust van Sardinië. Gelegen in een groene bosrijke omgeving, bij de duinen van wit zand en een blauwheldere zee lijkt het alsof je op camping Calik Blu naar een mooie ansichtkaart staat te kijken. Deze kindvriendelijke camping heeft vele voorzieningen en een fijne ligging. De camping is onlangs geheel gerenoveerd en heeft nu ook een prachtig zwembadparadijs met diverse watertoestellenb.

  Sardinië, zon, zee en strand
  Calik Blu ligt in de schaduw van pijn- en eucalyptusbomen en slechts 500m verwijderd van het lange zandstrand met één van de mooiste zeeën van Sardinië. Je kunt het strand bereiken door een rustige weg over te steken. Jonge gezinnen zullen het aan het rustige water en het mooi zandstrand zeker naar hun zin hebben. Op de camping zijn verschillende faciliteiten, zoals een pizzeria, een bar en cafetaria, supermarkt, wasserette en speeltuin. In het hoogseizoen wordt er een animatieprogramma voor alle leeftijden verzorgd.

  Wat is er nieuw?
  Er is onder andere een nieuw waterpark met zwembad en waterspeeltoestellen. Voor de jongste bezoekers is er een mooie waterspeeltuin.

  Watersporters, dit is een feest
  De omgeving van Calik Blu is ideaal voor watersporter. Zwemmen, windsurfen en zeilen zijn favoriet, maar ook meer relaxte activiteiten zoals vogels kijken, fotografie, vissen en onderwaterarcheologie. Breng ook een bezoek aan de spectaculaire Neptuno-grotten bij Capo Caccia, waarnaar je via 656 traptreden afdaalt. Vergeet ook niet een middag door te brengen in de Spaans aandoende stad Alghero (6 km van de camping). In het compacte centrum is het heerlijk slenteren door de smalle straten met hun ambachtelijke winkels en de vele bars en restaurants. WiFi punt en Internetpunt tegen betaling.

  Bezienwaardigheden in de buurt: Fertilia, de Zilverberg in Argentiera, Neptunusgrotten, het eiland Asinara, Capo Falcone, strand van Pelosa, de Romeinse uitgravingen Tharros en Nora en de Drie eenheidskerk van Saccargia bij Sassari.

  Boek Laguna Blu (Calik Blu) via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!