Bekijk grote foto's
Aan de rand van de Veluwe
Autovrij park
Grote recreatieplas met strand en zonweide
Overdekt zwembad
Fun & Entertainment-programma
Online supermarkt
 • Beoordeling8.2
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Landgoed 't Loo - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Landgoed 't Loo, Gelderland

  Landal Landgoed ’t Loo heeft een prachtige recreatieplas op het park en biedt veel activiteiten en faciliteiten. Met een bowlingbaan, een speelboerderij en een amusementshal is er voor ieder wat wils.

  Het is slechts een greep uit de grote hoeveelheid faciliteiten op dit park. Met mooi weer kunt u genieten van de zon terwijl uw kinderen aan de recreatieplas spelen. De Gran Place is ingericht met winkels, restaurants en een speelboom voor de kleine gasten. Liever iets actiever?
  Landal Landgoed ’t Loo beschikt over een aantal prachtige kunstgras-tennisbanen en een overdekt zwembad. Wilt u een leuk uitstapje maken? Ontdek de natuur van de Veluwe, ga met de kids naar één van de attractieparken in de omgeving of breng een bezoek aan Hanzesteden als Kampen en Zwolle.

  Op Landal Landgoed 't Loo valt zowel voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes. Zowel op het park als in de directe omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Landgoed ’t Loo beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een kinderspeelplaats, midgetgolfbaan, tafeltennistafel, een nostalgische speelgoedboerderij met diverse kinderactiviteiten en een speeleiland met o.a. een pontje en een airtrampoline op het strand.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  De allerkleinste gasten op het park kunnen zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.

  Boek Landal Landgoed 't Loo via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!