Landal Heideheuvel

8.0
Overdekt zwembad
Midden in de bossen
Fun & Entertainment-programma
Online supermarkt
Draadloos internet (€)
Ideaal voor natuurliefhebbers
Landal Heideheuvel - de beste prijzen en boeken bij:
Landal Bekijk
prijs

Over vakantiepark Landal Heideheuvel, Gelderland / Veluwe

Landal Heideheuvel ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland. Vlakbij vindt u de betoverende Vrijenbergerspreng, de grootste waterval van Nederland.

Dit park is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt daarnaast volop faciliteiten! Neem een duik in het zwembad of gooi een strike op de bowlingbaan. Of gaat u liever de omgeving verkennen met de boswachter? Omringd door bos en woud is Landal Heideheuvel het ideale uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. Staat u vroeg op, dan kunt u zo maar oog in oog komen te staan met een everzwijn of een edelhert. In de Apenheul en Burgers' Zoo kunt u met uw kinderen meer dieren van dichtbij bewonderen. Beiden zijn niet ver van het park gelegen.

Op Landal Heideheuvel valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes met de creatieve, actieve en amusementachtige activiteiten.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal Heideheuvel beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speellandschap met terras, glijbaan, schommel, wip en speeltorens, een airtrampoline, een kinderscooterbaan, een midgetgolfbaan, een bowlingbaan, diverse speeltuintjes, een dierenweide, een kinderspeelhoek en een zwembad met apart kleuterbad en kinderglijbaan.

Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van het Fun & Entertainment-team.

Omgeving van het park
Op de Veluwe (Gelderland) hoeft u zich geen moment te vervelen. Kom aapjes kijken bij de Apenheul in Apeldoorn of bezoek een roofvogelshow in Klarenbeek. Landal Heideheuvel is een bungalowpark met een centrale ligging voor leuke uitstapjes. In de directe omgeving vind u het oorlogsmuseum in Beekbergen en de Loenense Watervallen. En tijdens een lange boswandeling komt u misschien wel oog in oog te staan met een everzwijn of een edelhert!


Boek Landal Heideheuvel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!