Bekijk grote foto's

RCN de Noordster RCN vakantiepark

Kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe
Waterspeeltuin voor de kleintjes
Speeltuintjes verspreid
Restaurant geopend van eind maart/begin nov.
Kampeerplaats met boomhut
Animatieteam voor de jongste bezoekers
Openluchtzwembad de Paasbergen gratis
Wandelen en fiets
 • Beoordeling8.0
 • Groot parkL
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • RCN de Noordster - kijk voor de beste deals bij:
  RCN Bekijk
  prijs


  Vakantiepark RCN de Noordster, Drenthe

  Vakantiepark RCN de Noordster in Drenthe bij het plaatsje Dwingelo laat al haar gasten genieten van hun welverdiende vakantie.
  Vakantie op dit centrum (4 sterren) is veel meer dan alleen genieten van natuurschoon. Er zijn volop mogelijkheden op recreatief en sportief bezig te zijn. WiFi tegen betaling (hotspot).

  Op RCN de Noordster word je omringd door 3700 hectare natuur. Beleef hier een echte Drentse vakantie met leuke attracties in de buurt en volop sport- en recreatiefaciliteiten op het vakantiepark. Voor de jongste gasten is er een leuke waterspeeltuin op het park. Je kunt gebruik maken van het prachtige openluchtzwembad De Paasbergen dit ligt naast RCN de Noordster. Je hebt er gratis toegang. Het bad heeft verwarmd water, verschillende duikplanken en een lange waterglijbaan

  Met Dwingeloo als groenste dorp en Westerveld als mooiste erfgoedgemeente van 2011 ben je verzekerd van een schitterende omgeving. Op het park is een gezellig restaurant met terras en gevarieerde menukaart. Alle kinderen tot en met 12 jaar eten gratis een kindermenu mee! Op het park zijn zowel fietsen als skelters te huur. Wil je mountainbiken of paardrijden in de schitterende natuur van het Dwingelderveld, dan kan dat ook. Een manege ligt niet ver van het park.

  De Dwingeloose heide is het grootste en belangrijkste natte heidereservaat van West-Europa. Nergens in Nederland komt de heide nog zo gaaf en in zo’n omvang voor als hier. Schaapskuddes zorgen er mede voor een natuurlijk beheer. De schitterende natuurgebieden gaan harmonieus over in het karakteristieke esdorpenlandschap met z’n groene beekdalen.

  Boek RCN de Noordster via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!