Bekijk grote foto's

EuroParcs Poort van Amsterdam

Nieuw vakantiepark met jachthaven
Direct aan het Markermeer
Watersport, jachthaven
Zon, zee en strand
Binnenbad met sauna
Indoorspeeltuin, midgetgolf
Fietsenverhuur
Amsterdam, Marken, Volendam
 • Beoordeling9.0
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • EuroParcs Poort van Amsterdam - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Poort van Amsterdam, Noord-Holland

  Aan het mooie water van het Markermeer ligt sinds kort het nieuwe Resort Poort van Amsterdam. Noord-Holland op zijn best. Volendam, Edam, Hoorn en Amsterdam allemaal op korte afstand van jouw vakantie-adres. Marken bereik je in 30 minuutjes. Ook een bezoek aan de Zaanse Schans moet je beslist niet overslaan. Je logeert in een van de vrijstaande karakteristieke vakantiewoningen of een van ruim opgezette appartementen.

  Watersporters kunnen op Resort Poort van Amsterdam hun hart ophalen
  Dit is de perfecte plek voor een vakantie op en aan het water. Je legt je bootje in de jachthaven en je stapt zo je mooie accommodatie in. Wat geen boot? Geen probleem wat dacht je van zwemmen, surfen, kanovaren, vissen en kajakken? En mocht het eens even tegen zitten wat het weer betreft dan neem je een duik in het zwembad binnen met sauna en voor de jongste bezoekers een indoor speelparadijs.

  Resort Poort van Amsterdam is een van de vakantieparken in Noord-Holland waar je volop watervogels kunt spotten. Je kunt het eiland Marken zien liggen, dit eiland ligt op nog geen vijf minuten varen. En een dagje Amsterdam zit er ook makkelijk in. Kortom je logeert hier op een toplocatie wanneer je van water houdt maar ook het omliggende landschap nodigt fietsers en wandelaars uit. En mocht je trek hebben na een dag aan het water dan kun je op het park het restaurant bezoeken.

  (p.s. Op Resort Poort van Amsterdam wordt gebouwd aan nieuwe vakantieverblijven. Overlast wordt tot het minimum beperkt.)

  Boek EuroParcs Poort van Amsterdam via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!