Bekijk grote foto's

EuroParcs Bad Hulckesteijn

Splinternieuw park
Mogelijkheden vissen en kanoën
Snel bij Veluwemeer of Ijsselmeer
Ruim opgezet
Klimbos en indoor speeltuin voor kids
Vlakbij een jachthaven
Ruim terras, brasserie en snackbar
Fietsverhuur
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Bad Hulckesteijn - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Bad Hulckesteijn, Gelderland

  Bad Hulckesteijn is een splinternieuw vakantiepark in Nijkerk, aan het water van het Nijkerkernauw op de Veluwe. Het geheel vernieuwde recreatiepark is de perfecte locatie voor watersportliefhebbers. Surfen, zeilen, zwemmen, snorkelen, het kan hier allemaal!
  Het vakantiepark heeft een mooie receptie, 'brasserie de vuurtoren', een snackbar en diverse andere faciliteiten. De huizen die op het vakantiepark beschikbaar zijn, zijn nieuw en modern opgezet.

  Hoe ziet jouw dag eruit aan het Veluwemeer?
  Het park straalt natuur, luxe en rust uit. Maar toch is er ook genoeg te doen voor gezinnen. Er is een klimbos, indoor en outdoor speeltuin en er zijn verschillende mogelijkheden om je te vermaken op het water. De kinderen kunnen ook eindeloos spelen in speelhonk Droomfabriek en lekker met elkaar rondspetteren in het Nijkerkernauw of het overdekte zwembad op het park. Voor de gasten met een boot of liefde voor varen is dit een ideale plek. Je vaart zo aan vanaf de jachthaven en je kunt vanuit het vakantiepark zo naar het Veluwemeer of IJsselmeer varen.

  Pak ook je fiets en wandelschoenen in
  In de omgeving van het park kunnen sportieve vakantiegangers bovendien heerlijk wandelen en fietsen. De vele routes leiden door de prachtige bos- en heidegebieden van de Veluwe en langs pittoreske dorpjes en mooie kastelen. Naar een spetterend dagje uit hoef je ook niet ver te zoeken: het Dolfinarium in Harderwijk ligt slechts 20 minuten rijden van het park.

  Boek EuroParcs Bad Hulckesteijn via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!