Bekijk grote foto's

De Graaf van Egmont

Kleinschalig appartementencomplex
Binnenzwembad, kleuterbad
Strand op ca. 1 kilometer afstand
Op loopafstand van het centrum van Egmond
Sauna
Gratis WiFi
 • Beoordeling7.5
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • De Graaf van Egmont - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Graaf van Egmont, Noord-Holland

  De Graaf van Egmont wordt vanaf oktober 2020 compleet gerenoveerd, het nieuwe complex opent in juli 2021

  Het strand, de Noordzee en de duinen tekenen het landschap rond Egmond aan Zee. De Graaf van Egmont is een uitstekend vakantieadres in deze gezellige badplaats. Het luxe appartementencomplex is fraai gelegen; direct aan de boulevard met uitzicht op zee.

  De Graaf van Egmont bevindt zich op een bevoorrecht plekje, meteen aan de boulevard van het kustdorp Egmond aan Zee. Vanuit de Graaf van Egmont kun je gemakkelijk naar het strand wandelen. Het strand ligt op slechts 1 kilometer afstand. In deze accommodatie kun je gebruik maken van het wifi netwerk. Bij verblijf in de Graaf van Egmont word je gratis toegang geboden tot het overdekte zwembad en kleurterbadje. Je kunt ter plaatse ook fietsen huren op de omgeving sportief per fiets te gaan ontdekken.

  In de Graaf van Egmont is een sauna aanwezig. Kinderen kunnen in deze accommodatie een partijtje tafeltennis spelen. Vanuit de Graaf van Egmont kun je ook gemakkelijk de kaasmarkt in Alkmaar gaan bezoeken. Leuke uitstapjes zijn te maken naar Amsterdam, Alkmaar, IJmuiden, Bloemendaal of Haarlem. Genoeg excursiemogelijkheden voor een leuk dagje uit met het gezin of een groep vrienden. Het centrum van Egmond aan Zee ligt op ca. 650 meter loopafstand van de accommodatie. Alkmaar ligt op ca. 12 kilometer en de hoofstad Amsterdam ligt op ca. 47 kilometer afstand.

  Boek De Graaf van Egmont via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!