Bekijk grote foto's
Vakantiepark direct aan het Veluwemeer
Binnen- of buitendijks, kamperen aan het water
Paradijs voor zeilers en surfers, kanovaarders
Zwemmen natuurwater én binnenzwembad
Zeil- en surflessen
Eigen jachthaven en trailerhelling
Recreatieteam verzorgt activiteiten
Restaurant met terras
 • Beoordeling8.0
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • RCN Zeewolde - kijk voor de beste deals bij:
  RCN Bekijk
  prijs


  Vakantiepark RCN Zeewolde, Flevoland

  Zeewolde ligt centraal in flevoland, dit vier-sterren vakantiepark is een ideale bestemming voor iedereen die graag op of rond het water verblijft. Volop watersport mogelijkheden zijn hier te vinden, maar ook een overdekt zwembad is hier aanwezig.

  Speciaal voor kinderen is er een waterspeelplaats en speeltuin. Er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd. Het animatieteam verzorgt de gehele periode een uitgebreid programma voor groot en klein.Natuurlijk zijn er op het park ook andere voorzieningen, zoals o.a een recreatiezaal, bar, restaurant, snackbar, supermarkt sportveld, tennisbanen en WiFi (hotspot, €) . Voor de oudere kinderen is er een jeugdbar.

  Zeewolde ligt in de provincie Flevoland, een goede locatie voor het maken van wandel- of fietstochten. Wist je dat in Flevoland het grootste loofboombos het Oosterwold ligt? Een bezoekje waard! Ook attractieparken zoals Walibiworld, het Dolfinarium en het Avidroom liggen op korte afstand van het vakantiepark. Er zijn mooie kleine steden te bezoeken aan de Zuiderzee zoals Harderwijk en Spakenburg. Maar niet alleen het zeelandschap kan je helpen te onspannen, ook de mooie Veluwe liggen in de buurt. Daarnaast liggen de steden Utrecht en Amsterdam op steenworp afstand.


  Boek RCN Zeewolde via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!