Ruime gerenoveerde bungalows
Voor het hele gezin
Zwembad
Uitstekende kinderfaciliteiten
Uitstapjes in de omgeving
Ontdek de prachtige Eifel vanuit Kronenburger See
 • Beoordeling7.8
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Eifelpark Kronenburger See - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

  Dit complete familiepark ligt in het prachtige natuurpark Nordeifel, in het drielandengebied van Duitsland, België en Luxemburg. Het is zonnig gelegen op een steile zuidhelling, nabij een helder meer, omgeven door schitterende bossen met naald- en loofbomen. Vanuit bijna alle vrijstaande bungalows, welke op terrassen van verschillende hoogten zijn gelegen, kijk je uit op het afwisselende Eifellandschap of het pittoreske bergdorpje Kronenburg, een romantische burchtnederzetting met een echte middeleeuwse ruïne.

  Op het park is een binnenzwembad met kinderbadje aanwezig.
  Kronenberger See beschikt over een restaurant met bar om overdag of 's avonds lekker uiteten te gaan. Bij de receptie kun je fietsen huren zodat je de Eifel ook op de fiets kunt ontdekken. Kronenburger See is een keurig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en fiets- en wandelliefhebbers.

  In het park, waar het merendeel van het personeel ook Nederlands verstaat en spreekt, zijn diverse sportieve en recreatieve faciliteiten aanwezig. Aan de voet van het park ligt een stuwmeer, de 'Kronenburger See', met lig- en speelweides, waarin gezwommen, gevist en watersport beoefend kan worden. Dit alles bevindt zich slechts op ruim 300 km van Utrecht, dus ook een geschikte locatie voor een kort verblijf!

  Rondom de Kronenburger See kun je tal van sportieve en ontspannen activiteiten ondernemen.
  Ga lekker kanoën op het water of ga lekker onstpannend vissen aan de waterkant. Bitburg ligt op ca. 60 kilometer afstand en de stad Aken ligt op ca. 79 kilometer afstand. Het Nationale natuurpark de Eifel ligt op ca. 33 kilometer afstand van Kronenburger See.

  Boek Eifelpark Kronenburger See via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!