• Beoordeling8.1
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Molecaten Park Flevostrand - kijk voor de beste deals bij:
  Molecaten Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Molecaten Park Flevostrand, Flevoland

  Net achter de rietkragen van het Veluwemeer, waar ooit de Zuiderzee stroomde, ligt Molecaten Park Flevostrand. Een gezellige viersterren familiepark met talloze voorzieningen en ruime, open kampeervelden. Tijdens de schoolvakantie worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud en worden Molly & Caatje de beste vriendjes van de kinderen.

  Het kindvriendelijke park heeft een binnen- en buitenzwembad met kinderbad, tennisbanen, beachvolleybalveld, bootverhuur, zeil- en surflessen, en speeltuinen. Kortom hier kun je jezelf zeker niet vervelen.

  Direct naast het vakantiepark liggen brede stranden en een moderne jachthaven. Ook wie niet in het bezit is van een boot kan een dagje varen op het Veluwemeer! Flevostrand verhuurt motorboten, Polyvalk en TopCat 18. Het is heerlijk om tijdens de vakantie een dagje op het water door te brengen! Na een vakantie op Molecaten Park Flevostrand is iedereen watersportfanaat.

  De chalets op Molecaten Park Flevostrand aan het Veluwemeer zijn bijzonder sfeervolle vakantieverblijven. Leuke inrichting, mooi terras, dichtbij de voorzieningen! Een goede keus voor liefhebbers van watersport, strand, zwemmen, pretparken, fietsen of lekker niets doen.

  Boek Molecaten Park Flevostrand via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!