Bekijk grote foto's

Marinapark Volendam

Aan het IJsselmeer
Eigen jachthaven
Overdekt zwembad
Gezellig restaurant
Speeltuin
Uitstapjes: Amsterdam en Marken
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Marinapark Volendam - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Marinapark Volendam, Noord-Holland

  Aan de oever van de Gouwzee, vlak bij de oude haven van Volendam, ligt het splinternieuwe Marinapark Volendam met eigen jachthaven. Met een verblijf in dit park beleef je Holland op z'n best. Het park heeft fijne voorzieningen, o.a. een overdekt zwembad met kinderbad, kuur en beautycentrum en sloep- en zeilbootverhuur.
  Geniet van water(sport)plezier op en rondom het IJsselmeer. Bezoek het mooie vissersdorp Volendam, wereldberoemd om zijn klederdracht, vis, voetbal en muziek.
  Voor kinderen is er animatie in de Koos Kids Club, een speeltuin en activiteitenhonk. Op het park kun je tegen betaling gebruik maken van het wifi netwerk. Voor optimale ontspanning kun je terecht in het kuur- en beautycentrum op het park. Je verblijft op het park in een comfortabel 3 of 4 kamerbungalow.

  Ga per fiets op ontdekkingstocht door de schilderachtige omgeving met weidse uitzichten en kleurige bollenvelden. En maak het Holland avontuur compleet met een dagje Amsterdam; op nog geen 20 kilometer ligt het bruisende stadscentrum. Noord-Holland is een mooie omgeving met tal van bezienswaardigheden. De omgeving leent zich uitstekend voor een boottocht op het IJsselmeer, een bezoek aan de historische stadjes of neem een kijkje over een van de uitgestrekte bollenvelden. Ook een dag winkelen in Hoorn, Purmerend, Zaandam of Almere behoren tot de mogelijkheden.
  De geschakelde vakantiewoningen liggen rondom de jachthaven, bij het centrumgebouw of aan de dijk. Ze zijn in Volendamse stijl gebouwd en kijken uit over het Ijsselmeer of het omringende landschap.


  Boek Marinapark Volendam via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!