In Nationaal Park Eifel
Uitzicht op de rivier de Ruhr
Autovrij park
Gratis gebruik gemeentelijk zwembad (HS)
Zwembad, restaurants, fietsverhuur
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Dormio Resort Eifeler Tor - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Dormio Resort Eifeler Tor, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

  Het vredige Heimbach in de Eifel, dat ook de titel 'Nationalparkstadt' draagt, biedt alles om uw vakantie naar eigen wens in te richten. Eifeler Tor ligt op een heuvel, omgeven door een adembenemend uitzicht op de rivier de Ruhr.

  Vanaf een heuvel aan de rand van het Nationaal Park Eifel ervaart u, bij het buiten- gewone uitzicht op de Ruhr, een heerlijk gevoel van vrijheid. Ga aan boord van een rondvaartboot of verken de omgeving op een comfortabele elektrische fiets. Maak met de boswachter een spannende wandeling, rust uit op het strand of maak een heerlijke zeiltocht. Schilderachtige, gezellige stadjes zoals Heimbach en Monschau bieden veel mogelijkheden tot ontspanning. Kortom: in de natuur rondom Eifeler Tor komt iedereen op zijn eigen manier tot rust.

  Omgeving van het park
  De Eifel kent veel prachtige plekjes, maar voor Eifeler Tor hebben we ongetwijfeld een van de mooiste gevonden. De natuur straalt hier nog een mystieke fascinatie uit, met kleine, afgelegen beekdalen, bizarre rotsformaties en door de wind geteisterde bergen. Het mag geen verbazing wekken dat er vele legenden worden verteld over de talloze burchten en ruïnes, die getuigen van de eeuwenlange aanwezigheid van Romeinen en monniken. Breng een bezoek aan schilderachtige en gezellige stadjes als Heimbach en Monschau. Ook sportievelingen kunnen zich uitleven: o.a. wandelen door de ongerepte natuur van het nabijgelegen nationale park, kanovaren, waterfietsen of zeilen op de Rursee.  Boek Dormio Resort Eifeler Tor via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!