Bekijk grote foto's
In Nationaal Park Eifel
Uitzicht op de rivier de Ruhr
Autovrij park
Binnen- en buitenzwemad
Zwembad, restaurants, fietsverhuur
Vakantiepark ligt op heuvel
Wandel- en fietsroutes
Authentieke sfeer op park
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Dormio Resort Eifeler Tor - kijk voor de beste deals bij:
  Dormio Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Dormio Resort Eifeler Tor, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

  Vakantie vieren aan de poort van de Eifel, dat is niet zo ver weg. Het vredige Heimbach in de Eifel, dat ook de titel 'Nationalparkstadt' draagt, biedt alles om je vakantie naar eigen wens in te richten. Dormio Resort Eifeler Tor ligt op een heuvel, omgeven door een adembenemend uitzicht op de rivier de Ruhr. Behalve de fijne ligging is dit ook een fijn park voor kinderen met een fijn binnen- en buitenbad, een leuke speeltuin en de Kids Club.

  Het uitzicht vanaf het buitenbad is echt té gek
  Geniet van een fijne vakantie op Dormio Resort Eifeler Tor! Een weekje met het gezin, een weekendje met twee of een weekend met vrienden? Dit is allemaal makkelijk te boeken op Dormio Resort Eifel. Vanaf een heuvel aan de rand van het Nationaal Park Eifel krijg je een heerlijk gevoel van vrijheid. Ga aan boord van een rondvaartboot of verken de omgeving op een comfortabele elektrische fiets. Maak met de boswachter een spannende wandeling, rust uit op het strand of maak een heerlijke zeiltocht. Schilderachtige, gezellige stadjes zoals Heimbach en Monschau bieden veel mogelijkheden tot ontspanning. Kortom: in de natuur rondom Dormio Resort Eifeler Tor komt iedereen op zijn eigen manier tot rust. En na een lange wandeling kun je het gezellige restaurant op het vakantiepark opzoeken voor een smaakvolle maaltijd.

  Omgeving van het park
  De Eifel kent veel prachtige plekjes, maar voor Dormio Eifeler Tor hebben we ongetwijfeld een van de mooiste gevonden. De natuur straalt hier nog een mystieke fascinatie uit, met kleine, afgelegen beekdalen, bizarre rotsformaties en door de wind geteisterde bergen. Het mag geen verbazing wekken dat er vele legenden worden verteld over de talloze burchten en ruïnes, die getuigen van de eeuwenlange aanwezigheid van Romeinen en monniken. Breng een bezoek aan schilderachtige en gezellige stadjes als Heimbach en Monschau. Ook sportievelingen kunnen zich uitleven: o.a. wandelen door de ongerepte natuur van het nabijgelegen nationale park, kanovaren, waterfietsen of zeilen op de Rursee.

  Boek Dormio Resort Eifeler Tor via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!