In het Limburgse Heuvellandschap
Overdekt zwembad
Indoorspeelparadijs
Fun & Entertainment-programma
Beauty Center
Golfbaan
Autovrij park
Online supermarkt
 • Beoordeling8.1
 • Middelgroot parkM
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Landal Hoog Vaals - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Hoog Vaals, Limburg

  Zuid-Limburg op zijn mooist. Dat ervaart u tijdens een verblijf op Landal Hoog Vaals. Op en tussen de heuvels van Zuid-Limburg liggen de 355 ruime bungalows van Landal Hoog Vaals. Met een golfbaan, Beauty Center en indoorspeelparadijs is verwennen het codewoord op dit bungalowpark.

  De omgeving is al net zo heerlijk. Beekjes, mergelgrotten, rivierdalen, de Sint Pietersberg. Maar ook Maastricht en de keizerstad Aken liggen in de buurt. Vanuit Vaals ontdekt u Limburg op zijn mooist. Met de glooiende heuvels, spectaculaire mergelgrotten en de temperatuur die hier altijd nét iets hoger is dan in de rest van Nederland, waant u zich een beetje in het buitenland. Uw ruime, twee verdiepingen tellende bungalow is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes. Ook in de bungalow ontbreekt het u aan niets. Een aantal grote bungalows is splinternieuw en heerlijk luxueus met een privésauna en zonnehemel. En heeft u zin in een potje golf? Landal Hoog Vaals heeft ook een golfbaan. Heeft u nog geen GVB, dan kunt u dit golfvaardigheidsbewijs tijdens uw verblijf halen in maar vijf dagen!

  Even lekker eruit, zonder die alledaagse stress, even helemaal anders; een ander huis en andere dingen doen. Ontspannen met de benen omhoog en een goed boek of gewoon luieren, of juist actief bezig zijn. Wij als team zorgen ervoor, dat iedereen, die wil kan kiezen uit leuke, actieve en creatieve programma’s. Sport en spel, voor iedereen wel wat! Alleen, met z’n tweeën of met de hele familie.

  inderfaciliteiten op het park
  Landal Hoog Vaals beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een indoorspeelparadijs, Bollo Miniclub, bowlingbanen, airhockey, midgetgolfbaan, tafeltennistafel, speeltuinen, dierenweide, visvijver, openluchttheater, airtrampoline en een overdekt zwembad met apart kleuter- en peuterbad.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.

  Indoorspeelparadijs
  Een speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Als het buiten wat minder weer is kunnen de kids zich hier prima vermaken. Er zijn verschillende springkussens, een ballenbak en touwbruggen. Voor papa en mama is er een terras voor een klein hapje of drankje terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het indoorspeelparadijs.

  In de omgeving
  Bij Landal Hoog Vaals ervaart u Zuid-Limburg op zijn mooist! Fiets en wandel vanaf het bungalowpark door de glooiende heuvels, langs de romantische rivierdalen en klaterende beekjes. Ontdek deze fantastische regio door het beklimmen van de Sint Pietersberg, de weg te vinden in het labyrint van het drielandenpunt of ga lekker shoppen in Maastricht of het Duitse Aken.

  Boek Landal Hoog Vaals via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!