Autovrij en ruim opgezet familiepark
In het prachtige Limburgse landschap
Subtropisch zwemparadijs
Ontspanning en vermaak voor jong en oud
 • Beoordeling8.2
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Weerterbergen - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Weerterbergen, Limburg

  Vakantiepark Weerterbergen is een ruim opgezet autovrij vakantiepark midden in het mooie Limburgse landschap. Dit park grenst aan de plaats Weert. Dit gebied in Noord-Limburg staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, de fantastische heigebieden en zandsverstuivingen. Ben je gast op dit park dan wordt dat echt genieten. Wat direct opvalt is de grote natuurplas en het binnen- en buitenbad met grote glijbaan.

  Een mooie omgeving en veel voorzieningen op het Limburgs bungalowpark
  Op het park vind je een subtropisch zwemcomplex en meerdere restaurants. Voor de sportieve gasten zijn er meerdere activiteiten. Denk hierbij aan de tennisbanen, squasbanen, klimwand, pooltafel, bowlingbanen en een minigolf. Voor de fietsers zijn er vele routes zo ook voor de wandelaars. Op het park kun je fietsen, bolderwagens, kano's en waterfietsen huren.

  Trek van al deze activiteiten dan heb je de keuze uit het buffetrestaurant, het Limburgs Café, het pannenkoekhuis of ga je voor een snelle snack of pizza? Natuurlijk kun je bij de supermarkt terecht voor de dagelijkse boodschappen.

  Bourgondisch genieten in Limburg
  In deze omgeving kun je kennis maken met de Limburgse gastvrijheid. Bezoek zeker het Witte Stadje Thorn of Arcen waar prachtige kasteeltuinen te bewonderen zijn en je een kijkje kunt nemen in de bekende bierbrouwerij Hertog Jan. In de gezellige vlaaienstad Weert, ook wel de “Poort van Limburg” genoemd, kun je winkelen en uitgaan. Verder, wat verder weg, maar zeker te doen, dagje België of Duitsland is ook heel aantrekkelijk. Of bezoek vanaf Weerterbergen de Efteling in Kaatsheuvel. Kortom je zult hier dagen te kort komen.


  Boek Weerterbergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!