Autovrij en ruim opgezet familiepark
In het prachtige Limburgse landschap
Subtropisch zwemparadijs
Ontspanning en vermaak voor jong en oud
 • Beoordeling8.2
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Weerterbergen - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Weerterbergen, Limburg

  Vakantieparkinfo: Vakantiepark Weerterbergen is een ruim opgezet autovrij vakantiepark midden in het mooie Limburgse landschap. Dit park grenst aan de plaats Weert.

  Dit gebied staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, de fantastische heigebieden en zandsverstuivingen. Ben je gast op dit park dan wordt dat genieten.

  Op het park vind je een subtropisch zwemcomplex en meerdere restaurants. Voor de sportieve gasten zijn er meerdere activiteiten. Denk hierbij aan de tennisbanen, squasbanen, klimwand, pooltafel, bowlingbanen en een minigolf. Voor de fietsers zijn er vele routes zo ook voor de wandelaars. Op het park kun je fietsen, bolderwagens, kano's en waterfietsen huren.

  Honger van al deze activiteiten dan heb je de keuze uit het buffetrestaurant, het Limburgs Café, het pannenkoekhuis of ga je voor een snelle snack of pizza? Natuurlijk kun je bij de supermarkt terecht voor de dagelijkse boodschappen.

  In deze omgeving kun je kennis maken met de Limburgse gastvrijheid. Bezoek zeker het Witte Stadje Thorn of Arcen waar prachtige kasteeltuinen te bewonderen zijn en je een kijkje kunt nemen in de bekende bierbrouwerij Hertog Jan. In de gezellige vlaaienstad Weert, ook wel de “Poort van Limburg” genoemd, kun je fijn winkelen en uitgaan.
  Verder wat verder weg maar zeker te doen, dagje België of Duitsland of bezoek van hieruit de Efteling in Kaatsheuvel. Kortom je zult dagen te kort komen.


  Boek Weerterbergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!