Bekijk grote foto's
Overdekt zwembad
Bij het Annedaals Bosch, Munnichsbos
Ca. 10 km van Roermond
Ideaal voor wandelingen en fietstochten
Grand Café Pimpernel
Gratis wifi
 • Beoordeling8.4
 • KleinschaligS
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Landgoed Aerwinkel - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Landgoed Aerwinkel, Limburg

  Met luxe accommodaties en meerdere golfbanen in de buurt, is Landal Landgoed Aerwinkel echt een bungalowpark voor de levensgenieter. U vindt het park vlakbij Posterholt, het Annedaals Bosch en het Munnischbos, in het prachtige Limburg.

  Landal Landgoed Aerwinkel is door de ligging een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de omgeving. Op slechts 10 kilometer afstand van het park ligt Roermond. Van de golfbanen in de omgeving mag u die van Herkenbosch zeker niet missen. Op het grote, beschutte terras van uw bungalow kunt u heerlijk bijkomen. Voor de kinderen is er een speeltuin en een overdekt zwembad.

  Op Landal Landgoed Aerwinkel wordt in de vakantieperiode verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook in de omgeving van het park worden diverse activiteiten aangeboden.


  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Landgoed Aerwinkel beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speeltuin, visvijver, tafeltennistafels, 4 moonlightbowlingbanen, airhockey, bescheiden zwembad met apart peuterbad en een openluchtzwembad met zonneweide. Er is ook een speciale speelhoek. Hier kunnen de kinderen zich vermaken met diverse speelgoed zoals puzzels, Knex en spelletjes. Bovendien kunnen ze kinder-DVD's kijken.

  Recreatieprogramma
  Op Landal Landgoed Aerwinkel wordt er in de zomervakantie, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

  In de omgeving
  Sommige plekken brengen het beste in een mens naar boven. Limburg is er zo één. Landal Landgoed Aerwinkel ligt in Posterholt en is omringd met natuurgebieden en bossen waar u heerlijk kunt wandelen. Het park ligt direct aan een knooppuntenfietsroute waardoor u het vlakke land van midden-Limburg gemakkelijk kunt verkennen. Voor een dagje uit kunt u gaan shoppen in Designer Outlet Roermond, winterpret beleven bij SnowWorld in Landgraaf of gaat u naar het Witte Stadje Thorn. In uw bungalow geniet u van het leven met een goed glas wijn en echt Limburgse vlaai!

  Boek Landal Landgoed Aerwinkel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!