La Sapinière

Autovrij vakantiepark
Overdekt zwembad
Sauna en wellnesscentrum
Voor wandel- en fietsliefhebbers
Minigolf en beachvollybal
 • Beoordeling7.3
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • La Sapinière - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Over vakantiepark La Sapinière, Luxemburg

  La Sapiniere is een kleinschalig, autovrij vakantiecomplex midden in de Luxemburgse natuur. Een perfecte plek voor wandelaars en fietsers.

  Omringd door een prachtige natuur waar je optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie ligt dit vakantiepark 'La Sapinière'.
  Dit is een uitstekende vakantiebestemming voor wandel- en fietsliefhebbers; in het naastgelegen natuurpark van 140 hectare groot kun je fijne tochten maken. In elk jaargetijde geniet je van de prachtige natuur met de wisselingen van kleur afhankelijk van het jaargetijde.

  's Winters kun je op slechts 12 km naar hartelust langlaufen, terwijl er in Hosingen ook mogelijkheden zijn. Bij de receptie kun je al de informatie over de activiteiten in de directe omgeving en verder krijgen.

  "La Sapinière" biedt haar gasten diverse faciliteiten die een heerlijke vakantie voor het hele gezin kunnen waarborgen. Bovendien is er een sfeervolle bar waar men genietend van een drankje heerlijk kan ontspannen en plannen kan maken voor de volgende dag. Verder heb je als gast van het park gratis toegang tot alle sport- en spelfaciliteiten (minigolf tegen geringe vergoeding).

  Door een geaccidenteerd deel van het park is het minder geschikt voor o.a. kinderwagens.

  Boek La Sapinière via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Luxemburg!