Bijzondere watervillas aan open water
Aanmeren van eigen boot
Uitstapjes naar Zeeland, Noord-Brabant en België
Ruime, vrijstaande villas
Gratis WiFi
Eindeloze watersportmogelijkheden
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Waterrijk Oesterdam - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Waterrijk Oesterdam, Zeeland

  Heeft u behoefte aan rust, natuur maar tegelijkertijd ook sportieve activiteiten? Het nieuwe park Waterrijk Oesterdam ligt middenin Nationaal park Oosterschelde, op de grens van Zeeland en Noord-Brabant met beide hun eigen sfeer, cultuur en landschap. De luxe watervilla’s zijn gemaakt van natuurlijke materialen en door de bruingrijze tinten lijken de woningen in hun omgeving te worden opgenomen. Liefhebbers van rust, watersport, outdoor activiteiten en luxe voelen zich hier net als de vissen in het water: op hun plaats.

  Gaat u graag met uw eigen boot op vakantie? Vraag dan naar de mogelijkheden, want enkele woningen beschikken over een eigen aanlegplaats. Vanuit hier vaart u al snel over de Oosterschelde, het Grevelingenmeer of het Veerse Meer. Spot vogels, zoek schelpen, vang krabbetjes en ontdek de onderwaterwereld met snorkel- of duikuitrusting in het dynamische en unieke natuurgebied. Geen overvolle zandvlaktes, maar knusse strandjes waar u nog rustig kunt genieten van zand, zon en water.

  Op Waterrijk Oesterdam is een jachthaven gerealiseerd met sanitaire ruimte, opslagruimte voor watersportspullen en fietsverhuur. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten, zoals een winkel, luxe restaurant met terras aan het water, feestzaal, vergaderruimte en een loungehoek. Voor de kinderen is er een activiteitenruimte, kinderbioscoop en een kinderspeelplaats.

  Lekker een dagje erop uit? Het Zeeuwse plaatsje Tholen heeft een authentiek historische kern en een mooie stadswal. Of rij eens naar Antwerpen, op ruim een half uur afstand. Of breng een bezoekje aan Bergen op Zoom. Deze bruisende winkelstad met historische straatjes, een prachtig stadsplein en tal van monumenten is zeker de moeite waard.  Boek Waterrijk Oesterdam via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!