Bekijk grote foto's
Kindvriendelijk park
Direct aan het Grevelingenmeer
Binnenzwembad met glijbaan
Huur fiets of e-chopper
Restaurant en snackbar
Senno Kids Club
Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
 • Beoordeling7.7
 • Groot parkL
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Parc Port Greve - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Parc Port Greve, Zeeland

  Summio Parc Port Greve ligt direct aan het Zeeuwse Grevelingenmeer. Dat betekent wandelen op het strand, vliegeren, surfen, zeilen en natuurlijk zonnebaden. Hier in Zeeland schijnt de zon meer dan waar ook in Nederland. Geniet van het buitenleven en de prachtige omgeving. Vanuit uw verblijf in Den Osse/Brouwershaven bent u zo bij de Deltawerken en Deltapark Neeltje Jans. En door de nabijheid van verschillende dorpjes, krijgt u tijdens uw vakantie een goede indruk van het dagelijks leven in Zeeland. Liever sportief? Ga op het strand lekker kitesurfen of blokarten. De kinderen vervelen zich geen moment op het vakantiepark. Knutselen in de Senno Kids Club, spetteren in het overdekt zwembad of roetsjen van de 58,6 m lange glijbaan met lichteffecten.

  Culinair genieten op vakantie? Dat kan bij de vernieuwde Brasserie. Geniet van de lokale gerechten van de kaart, welke veelal biologisch en duurzaam zijn. Ook worden hier voor jong en oud diverse kookworkshops georganiseerd. Voor de lekkere trek of een snelle hap kun je bij de Snackbar terecht, hier hebben ze snacks, pizza en vers gebakken vis.

  De combinatie van zee en land, onverbrekelijk en voor altijd met elkaar verbonden in Zeeland. Hier hebben ze de meeste zonuren van ons land en hier voel je ook windkracht 9 het eerst! Schilderachtige dorpjes, de Deltawerken en de klok van Arnemuiden. Surfen, zeilen, zandkastelen bouwen. Volop genieten van de natuur en de mooiste plekjes van het Zeeuwse landschap ontdekken. Wandel eindeloos langs het strand of fiets door het grootste bos van Zeeland, Boswachterij Westerschouwen. Maak er een gezellige familiedag van met een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans.

  Boek Parc Port Greve via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!