Vakantiepark aan het Haringvliet
Rust, ruimte en luxe
Jachthaven-wandelpromenade
Villas met maritieme sfeer
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Cape Helius - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Cape Helius, Zuid-Holland

  Direct aan het Haringvliet en tegen het historische centrum van de sfeervolle vestingstad Hellevoetsluis ligt het splinternieuwe vijf sterren resort Cape Helius. De eigen jachthaven en de ligging, midden in de prachtige natuur en op korte afstand van gezellige badplaatsen als Rockanje, Ouddorp en Renesse, maken Cape Helius tot een waar eldorado voor waterliefhebbers, zeilfanaten en rustzoekers.

  Uw vrijstaande villa ademt een maritieme sfeer uit en is van allerlei luxe voorzien. Uitkijkend op het zuiden geniet u hier op en top van de maritieme sfeer die het vakantiepark uitstraalt. Na een fijn dagje uit met aansluitend een heerlijk diner in een van de eetgelegenheden op het vakantiepark is het heerlijk thuiskomen in deze prachtige villa!

  Het nabij gelegen strand en de prachtige ligging midden in de natuur maken Resort Cape Helius tot een waar eldorado voor waterliefhebbers, zeilfanaten en rustzoekers. De stranden van Hellevoetsluis hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Ook gezellige badplaatsen als Rockanje bevinden zich in de omgeving. Bovendien beschikt het vakantiepark over een eigen jachthaven met wandelpromenade.

  Boek Cape Helius via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!