Bekijk grote foto's

TopPark Recreatiepark de Wielerbaan

Buitenzwembad
Sport- en speelvelden
Restaurant en snackbar
Vakantiepark ligt tegen de Veluwe
Faciliteiten voor jong en oud
Huisdieren welkom
Elke dag aankomst & vertrek
 • Beoordeling7.6
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • TopPark Recreatiepark de Wielerbaan - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark Recreatiepark de Wielerbaan, Gelderland

  Recreatiepark de Wielerbaan in Wageningen ligt op korte afstand van de Rijn. Eigenlijk is dit ook nog de Veluwe. De Veluwe wordt gezien als één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Vanaf Recreatiepark de Wielerbaan ben je binnen 20 minuten bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar ook het Kröller Müller Museum zich bevindt.

  Kindvriendelijke voorzieningen, vervelen is geen optie
  De waterratjes kunnen zich uitleven op het park in het buitenbadbad en voor de jongste bezoekers is er een peuter/kleuterbad en zijn er speeltoestellen. Buiten kunnen de kinderen afspreken met hun nieuwe vriendjes en uitgebreid de speeltuin bezoeken. De actieve gasten kunnen zich uitleven op de sportvelden en bij de Jeu de Boulesbaan. Er is in het hoogseizoen een recreatieprogramma en een kidsclub. Fietsen en MTBs zijn te huur op het park. En mochten jullie trek krijgen na een actieve dag dan bezoek je het gezellige eetcafé met groot terras of haal je een lekker snack bij de snackbar.

  Wageningen en omgeving verkennen
  Recreatiepark de Wielerbaan bevindt zich tussen de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei en Betuwe. De omgeving kenmerkt zich dan ook door een grote verscheidenheid aan natuur: van bossen en uitgestrekte heidevelden, tot weilanden en water. Fietsers en wandelaars zijn op Recreatiepark de Wielerbaan dan ook aan het juiste adres. Vanaf het park zijn er diverse fiets- en wandelroutes door de omgeving. Wasserette en gratis WiFi.

  Vergeet ook niet het gebied ten zuiden van Wageningen te ontdekken. De Betuwe staat bekend om de rivieren en tuinbouw. In het hoogseizoen is het bezoeken van een appel-, peren- of kersenboomgaard dan ook zeker de moeite waard. De Betuwe is per auto te bereiken via de A50, maar je kunt ook een oversteek maken met het Lexkesveer. Deze veerpont vaart meerdere keren per dag over de Nederrijn tussen Wageningen en Randwijk en neemt zowel voetgangers als fietsen en automobilisten mee.

  Niet alleen op het park, ook in de omgeving van Wageningen is er van alles te beleven voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de vele musea, dierenparken, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen.

  Boek TopPark Recreatiepark de Wielerbaan via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!