Bekijk grote foto's

TopPark de Scheleberg

Vakantiepark midden in de bossen
Ligging op de Veluwe
Animatie, speel- en sportmogelijkheden
Buitenzwembad en kinderbad
Uitstapjes Apenheul en Dolfinarium
 • Beoordeling7.8
 • Groot parkL
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • TopPark de Scheleberg - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark de Scheleberg, Gelderland

  Midden op de Veluwe, gelegen in de bossen bij Lunteren, ligt Landgoed de Scheleberg. Hier kom je ongetwijfeld tot rust in één van de comfortabele vakantiehuizen of villa’s.
  De vakantie begint echt als je de lange oprijlaan oprijdt, omgeven door bomen. De rust en de prachtige bosrijke omgeving kenmerken Landgoed De Scheleberg.

  Je zult onder de indruk zijn van de ligging van dit park en het overweldigende natuurschoon. Het park is omgeven door bossen en heidevelden. Te voet of per fiets kom je langs kleine boerderijen en molens. In de zomer kun je heerliljk afkoelen in het buitenbad met gezellig terras op het park. Verder kun je na een dag buiten 's avonds genieten van een heerlijke maaltijd bij het Grandcafe/restaurant. En daarna een drankje op het terras terwijl de kinderen gezellig spelen met vriendjes of naar de kidsclub zijn.

  Rust, ruimte en natuur
  De omgeving van Vakantiepark de Scheleberg kenmerkt zich door rust en natuur, maar dit kan ook afgewisseld worden met het bezoeken van mooie en gezellige dorpen en stadjes.
  De wandelaars en fietsers kunnen de plaatsen Ede, Harskamp, Veenendaal en Otterlo bezoeken en de fietstocht ernaartoe zal dan vaak dwars door natuurparken gaan. Zowel tijdens de zomervakantie, meivakantie en herfstvakantie als tijdens de pinksterdagen en hemelvaart, maar ook buiten de vakantieperiodes voor een kort of lang verblijf is er altijd wat te doen op dit prachtige vakantiepark op de Veluwe.
  Boek TopPark de Scheleberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!