Bekijk grote foto's

TopPark Bospark Ede

Vakantiepark op de Veluwe
Bosrijke omgeving
Mountainbike- en fietsverhuur
Verwarmd buitenzwembad
 • Beoordeling8.8
 • Groot parkL
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • TopPark Bospark Ede - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark Bospark Ede, Gelderland

  Camping Bospark Ede ligt op de Veluwe mooi centraal in de bossen tussen de plaatsen Ede en Lunteren in. Er zijn meerdere manieren om hier te verblijven. Je kunt natuurlijk een mooie kampeerplaats huren en je eigen tent of caravan hier plaatsen. Zoek je meer luxe denk dan eens aan een Chalet, vakantiebungalow of misschien voor een wat grotere groep de groepsbungalow (tot 12 pers.)

  Zwemmen en daarna lekker een hapje eten.
  Bospark Ede is een schitterend groen park, met voorzieningen voor het hele gezin. Zo is er een Grandcafé, snackbar en een gezellige bar. Bij het verwarmde buitenzwembad is een ligweide waar je lekker mag relaxen en een boekje kunt lezen. Daarnaast zijn er verschillende sport- en speelvelden, en is er een speeltuin en een multifunctionele sportbaan. Mogelijkheden genoeg dus op Bospark Ede!

  Rust, ruimte en natuur
  De omgeving van camping Bosperk Ede kenmerkt zich door rust en natuur, maar dit kan ook afgewisseld worden met het bezoeken van mooie en gezellige dorpen en stadjes.
  De wandelaars en fietsers kunnen de plaatsen Ede, Harskamp, Veenendaal en Otterlo bezoeken en de fietstocht ernaartoe zal dan vaak dwars door natuurparken gaan.

  Bospark Ede is een echt familiepark met activiteiten en fijne voorzieningen voor alle leeftijden
  Naast de adembenemende natuur is er ook in de regio van Bospark Ede van alles te doen. Of je nu een dierenpark, museum, gezellige plaats of pretpark wilt bezoeken.  Boek TopPark Bospark Ede via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!