Bekijk grote foto's

Résidence Klein Vink

Luxe villas en groepsbungalows
Kuuroord Thermaalbad Arcen
Overdekt zwembad
Natuurbad met strandje
Gratis wifi
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Résidence Klein Vink - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Résidence Klein Vink, Limburg

  Résidence Klein Vink ligt in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen, vlakbij de Duitse grens. Het park is een luxueuze uitbreiding op het veelzijdige vakantiepark Klein Vink. Je woont hier in een riante groepsbungalow of luxe villa. Op het park zelf overdekt zwembad, natuurbad, een restaurant, eetcafé, snackbar en meer.

  Vakantie vieren in een luxe villa of met meer gezinnen in een groepsbungalow
  De vele voorzieningen maken jouw vakantieverblijf op Résidence Klein Vink extra aangenaam. Wat dacht je van het op het park gelegen kuuroord Thermaalbad Arcen. Als gast van Résidence Klein Vink hebben volwassenen dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen in de daluren. Hier kun je genieten van de diverse thermaalbaden, sauna’s en wellnessbehandelingen.

  Het Nationaal Park de Maasduinen als buurman
  Zoek je iets meer actie dan zit je op Résidence Klein Vink ook goed. Een wandeling, fiets- of kanotocht mogen niet ontbreken. Bezoek zeker het Nationaal Park de Maasduinen met het mooie glooiende landschap. Vergeet je wandelschoenen niet want er zijn diverse mooie wandelroutes.In de buurt liggen Venlo en Arcen, beiden een bezoekje waard. Ook golfliefhebbers kunnen in de buurt hun hart ophalen. Vakantie op Résidence Klein Vink, dat is puur genieten voor jong en oud!

  Boek Résidence Klein Vink via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!